100avant kirjutas:Kui sul sinna reaalset(RMS-i)võimsust tuleb 5Kw, ei aita ülisuure tõenäosusega asja täisvõimsusel hingamas hoida ka 150A genekas, eriti kui autoga sõita ka plaanis on(tuled-vendid jms tahavad ka oma osa). Vast peaks mõtlema välja võimaluse lisageneka(või kahe paegusest võimsama) paigaldamisele.
GTI kirjutas:5kw reaalne võimsusetarve 14V autopinge juures on ca 360A?! Missuguse genekaga on plaanis see ära toita? Ega see 5kw ka koguaeg taga ole - või olen millestki valesti aru saanud? Aku ja generaator töötavad ju paaris ja annavad mõlemad voolu.
Ma tean et 150A ei ole piisav täis võimsusel pikalt kuulamiseks aga see oleks ikka parem kui 70A.
Muusikat kuulates ei ole mul elusees sellist tarbimist, selline tarbimine oleks mul ainult võistlustel siinust lastes ja hetkeliselt aga siis ei tohi mootor töötada. Bassika võimu maksimum voolu tarve on 490A, et seda pikalt kuulata täis võimsusel oleks mitut genekat vaja aga seda rahakott ei võimalda.
Aku ei tooda voolu, see talletab seda lihtsalt endasse ja genekas või aku laadija peab selle voolu sinna sisse panema. Ma paneks hea meelega mitu akut kui oleks ruumi ja raha ja SPL võistluse reeglid lubaks aga hetkel pean ühe väga korraliku akuga läbi ajama. Akuks tuleb arvatavasti Powercell 4000 või midagi sellist tüüpi.
Sai käidud lammutuses rääkimas sellel teemal ja öeldi, et VR6 geneka peale panemine läheks liiga keeruliseks ja arvatavasti pean ostma hoopis 90A geneka mis istub otse peale. See jääb küll lahjaks aga iga tilk on tähtis.
Muidugi kui keegi oskab mingit varianti veel välja pakkuda siis oleks väga tänulik.