Küsimuseks millistele golfidele toodeti selliseid kellasid? Jutt on golf 3 seeriast.
Sooviks lihtsalt teada, kas golfile millel pole neid lisa näidikuid kas on võimalik külge aretada? Kui osta sellised kellad nagu pildil ja sinna veel lisaks oli vist suunatulede kang.
Viimati muutis vahelduvool, 17 Juul 2010, 23:15, muudetud 2 korda kokku.
ei aita ainult kangist ka andurid pead vedama mis näitavad ja mõõdavad kõike seda mida see MFA edastama peab
kunagi jooksis miski selline teema läbi ja vist oli suht porr ettevõtmine.
Ma ei oska öelda. Ehk selle pärast, et odavam oli osta või oli saadaval need tavalised osad. Kuid kuidas ma tean kas mul on see MAF (massive air flow) andur? Kus see asub? ja mis andurid peavad kindlasti veel olemas olema?
vahelduvool kirjutas:Ma ei oska öelda. Ehk selle pärast, et odavam oli osta või oli saadaval need tavalised osad. Kuid kuidas ma tean kas mul on see MAF (massive air flow) andur? Kus see asub? ja mis andurid peavad kindlasti veel olemas olema?
Olemas peavad olema kõik andurid mida see arvuti loeb.
See MAF peaks siis lugema keskmist kütuse kulu (oletan et asub kuskil sisselaske kollektorist kuni õhufiltrini:)
õli temp andur..
õue temp andur
ja kuidas ta keskmist sõidukiirust arvutab seda ma ei tea.
Mitte MAF vaid MFA (sks. keelne lühend) on selle VW süsteemi nimi, vaja on lisaks kangile ja näidikublokile ka lisajuhet kangist kaitsmeblokki (4-juhtmeline) ning lisajuhe vedada näidikubloki pistikust ajusse et hakkaks kütusekulu näitama. Samuti temp. andurid mis eelkõneleja mainis (v.a. MAF-andur) ning nende juhtmed vastavatesse kohtadesse. Kui eelnevalt on süsteem peal olnud siis juhtmetega mässamine jääb ära.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..