Pööret andes muusika läheb valjemaks?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Kahvel
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Pööret andes muusika läheb valjemaks?
Tervist!
Mure siis selline,et kui näiteks pööret anda autole..kiidendades just,siis hakkab makk valjemini mängima.Et nagu miks?
Autoks on VW Golf 3 VR6 1996. ning makiks Pioneer DEH-P6900IB.
Loodan keegi oskab aidata.Ise angu ei oska kuskilt alustada,see makk on olnud teises autos ka mull,ja siis pole sellist probleemi täheldanud.
Mure siis selline,et kui näiteks pööret anda autole..kiidendades just,siis hakkab makk valjemini mängima.Et nagu miks?
Autoks on VW Golf 3 VR6 1996. ning makiks Pioneer DEH-P6900IB.
Loodan keegi oskab aidata.Ise angu ei oska kuskilt alustada,see makk on olnud teises autos ka mull,ja siis pole sellist probleemi täheldanud.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Pööret andes muusika läheb valjemaks?
kas pööret maha võtttes hääl jälle maha ei lähe=??
osadel uuematel masinatel ongi et kui tõuseb auto müratase, siis tõuseb ka maki volüüm. kuigi see funktsioon peaks uuematel olema.
osadel uuematel masinatel ongi et kui tõuseb auto müratase, siis tõuseb ka maki volüüm. kuigi see funktsioon peaks uuematel olema.
viljandi mölamies
-
suurjalg
- Huviline
- Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Jep, Raiku räägib õigust, ise ka kokku puutunud sellega golf viiel, mida kiiremini sõita, seda suurem müra on ja seda valjemaks muusika läheb, aga tõesti see funktsioon on uutemalt autodel.
Kõrbetorm OÜ.
-
freeser
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
Sama teema ka mul venna seatil orig. makiga oli(2000a masin)
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
nii et asi siiski uuematel masinatel. ja neil läheb heli tugevus aeglustades ka vaiksemaks tagasi.
tahakski siinkohal teema algatsjslt teada, kas sul ei lähe volüüm alla tagasi.
ja see on vist kusagilt maki menüüst välja lülitatav.
tahakski siinkohal teema algatsjslt teada, kas sul ei lähe volüüm alla tagasi.
ja see on vist kusagilt maki menüüst välja lülitatav.
viljandi mölamies
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Pole see midagi uuemate teema. Kõigil, milledel kiiruse signaal (sinine-valge peenike juhe) maki pistikusse jookseb saab seda "GALA" funktsiooni kasutada. Or makkidel on see seatav tavaliselt 0-9 astet, teistel saab samuti seda muuta menüüst, tegelikult mugav asi.
Edit: kui te 96 aasta autot uuemaks peate, kas siis kuni 5aastased on tutikad või? 2010 - 1996 = 14 ja see ei ole mitte uuem
Edit: kui te 96 aasta autot uuemaks peate, kas siis kuni 5aastased on tutikad või? 2010 - 1996 = 14 ja see ei ole mitte uuem
Viimati muutis jussike, 04 Dets 2010, 11:58, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
Kahvel
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Pöörded langevad siis muusika läheb tagasi vaiksemaks.Aga jube häiriv on see minu jaoks.Ma olen ka kuulnud,et uutel autodel selline asi.Aga ma arvan et uutematel ikka kiiruse peal,et üle 120 ntx läheb hakkab valjemaks minema.MItte et pööre üle 4000 läheb hakkab valjenema:D:D.Aga aitäh igatahes,vaatan mingi aeg pistikud üle.jussike kirjutas:Pole see midagi uuemate teema. Kõigil, milledel kiiruse signaal (sinine-valge peenike juhe) maki pistikusse jookseb saab seda "GALA" funktsiooni kasutada. Or makkidel on see seatav tavaliselt 0-9 astet, teistel saab samuti seda muuta menüüst, tegelikult mugav asi.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Googel abiks.:http://www.pioneer.eu/uk/products/archi ... index.html
Otsi maki menüüst ASL (Automatic Sound Leveliser) ja lülita see välja. Sel mudelil juhib seda järelikult sisse ehitatud mikrofon.
Otsi maki menüüst ASL (Automatic Sound Leveliser) ja lülita see välja. Sel mudelil juhib seda järelikult sisse ehitatud mikrofon.
Viimati muutis jussike, 05 Dets 2010, 22:30, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....