Tere
Autol hakkas lihtsalt õli tuli põlema ja piiksuma ja jäin seisma valasin igaksjuhuks juurde, kuigi olin alles kontrollinud ja õli oli normis. Peale valamist sõitsin edasi ja hakkas uuesti aga selleks ajaks ma juba teadsin, et õlis ei ole asi, et õli pole seal kunagi liiga vähe olnud ( kui see minu käes olnud on). Tegemist on Golf 3, aasta 1994 1.8 mootor ja 66KW. Kas asi võib olla õli rõhu anduris ja kas neid on kaks tükki (panen ka pildi neist) ja lähemal uurides selgus, et mingi juhe sealt lahti kuskil aga no ei leia kohta lihtsalt kus see käima peaks, äkki keegi teab mis juhe see olla võib!
Pildid: http://img153.imageshack.us/g/dsc00409uv.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ette tänades!
Golf 3 Õli tuli
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Re: Golf 3 Õli tuli
See juhe (lukustiga pistikuga) on õli temp. anduri juhe aga piltide järgi sul seda andurit peal ei ole (kompuutrita e. MFA-ta variant) ja filtrijala peal on punn ilusti näha kus peaks see andur käima, seega see juhe peabki vaba olema. Rõhuandurite pistikud vaata üle kas on korralikult kinni (need kummikatetega). Probleem on õlirõhus, andurites või spidoblokis - kasuta palun ka otsingut, seda teemat on lahatud foorumis piisavalt.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..