K: Temp. lisakella ühendamine

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
Zenki
Huviline
Auto: Roller
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

K: Temp. lisakella ühendamine

Lugemata postitus Postitas Zenki »

Tervist, autoks on G1 cabrio, 70kw mootor. Salongis on jahutusvedeliku temp.lisakell. Millise anduri küljest ma signaali võtma peaksin ? Jahutusvedelikuflantsis asuvale anudrile, mis annab kellade näidikule signaali, ei saa teda ühendada. Kui sealt juhe ära võtta siis näitab ilusti ja õigeid väärtuseid. Aga kui lisada kellade näidiku juhe, siis jookseb lisakell põhja. Ühesõnaga, millise anduri külge ma lisakella ühendada saan ? Kuhu saaks nn lisada mõne anduri, mis oleks spetsiaalselt lisakella jaoks ? Enda mõistus on otsas. Proovisin kapoti all erinevaid võimalusi, kuid tulutult.
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Re: K: Temp. lisakella ühendamine

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kui orig. näidik töötab miks sul vaja seda dubleerida - pigem võiks lisakella alla ühendada näiteks õlitemperatuuri (kui diapasoon muidugi võimaldab). Kui ei siis paigalda näit. selline jahutusvedeliku flants kus on üks anduri pesa rohkem ja kuhu läheks eraldi andur lisakellale.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
Zenki
Huviline
Auto: Roller
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: K: Temp. lisakella ühendamine

Lugemata postitus Postitas Zenki »

See orig näit töötab nii kuidas ise tahab. Korda ma ei ole teda saanud. Täitesti ära kaotada ma teda väga ei tahaks, sest mõnikord ta ikka ärkab ellu. Õli temp. jaoks on mul eraldi kell, mis on samuti ühendamata. Pean vaatama kuskilt anduri, mis sinna filtri juurde tühja avasse keerata.
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
Vasta

Mine “Elektroonika”