Tere
Mu 4 põlvkonna Bora on hakanud tegema sellist jama, et peale auto käivitamist mõnikord ei puhu õhku ei 10, 20 ega ka 30 sekundi möödudes. Samas enamasti hakkab ilusti puhkuma suht kohe peale käivitust. Aga eks see viivitus häirib siis kui auto seisnud päikse käes. On olnud juhtumeid kus ei juhtu midagi ka minuti möödudes. Ühegi nupu klõpsimine ei aita, ei tuule juurdekeeramine, külma või sooja reguleerimine.
Tegemist on siis climatronikuga, ehk automaatse kliimaseadmega, veakoode ei anna, peale käivitust ei vilgu tabloo, kliima pumbal on vahetatud sidur ja kuu tagasi täidetud.
Milles võiks olla viga?
MK4 kliima ei hakka puhkuma midagi peale käivitust
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Wizard
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Re: MK4 kliima ei hakka puhkuma midagi peale käivitust
Pakuks külmjoodet kui mõjub temperatuurist.
Br.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Vaata mu auto teema alla..äkki on abiks. ..mul oli üks releejalg ära põlenud ..ühe kuuma ilmaga lihtsalt enam ei hakanud tööle. a mul oli see seotud eelsoojendus süsteemiga.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
Jurmola
- Huviline
- Auto: Golf 2
- Tänatud: 25 korda
- Kontakt:
Ei julge kindlalt väita, et oleneb temperatuurist. Lihtsalt kuuma ilmaga annab õhu puudumine kõige paremini tunda.Wizard kirjutas:Pakuks külmjoodet kui mõjub temperatuurist.
Kontrolli aku peal olev kaitsmeplokk - seal on riba + tava kaitsmed.Jurmola kirjutas:Tere
Mu 4 põlvkonna Bora on hakanud tegema sellist jama, et peale auto käivitamist mõnikord ei puhu õhku ei 10, 20 ega ka 30 sekundi möödudes. Samas enamasti hakkab ilusti puhkuma suht kohe peale käivitust. Aga eks see viivitus häirib siis kui auto seisnud päikse käes. On olnud juhtumeid kus ei juhtu midagi ka minuti möödudes. Ühegi nupu klõpsimine ei aita, ei tuule juurdekeeramine, külma või sooja reguleerimine.
Tegemist on siis climatronikuga, ehk automaatse kliimaseadmega, veakoode ei anna, peale käivitust ei vilgu tabloo, kliima pumbal on vahetatud sidur ja kuu tagasi täidetud.
Milles võiks olla viga?
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012