püsikiirushoidja paigaldus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
maakera1
Uustulnuk
Auto: vw golf variant
püsikiirushoidja paigaldus

Lugemata postitus Postitas maakera1 »

tere.kas golf4 2002a tdi püsika paigaldus on raske?on tal vaja vahetada ainult suunatukede lüliti on tal juba rooli juures valmidus olemas?
Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: püsikiirushoidja paigaldus

Lugemata postitus Postitas rako »

Vahetad suuna lüliti, ajus aktiveerid cruise control funtsiooni ja asi peaks sisuliselt töötama.
Kangile lisaks on ka vaja juhtmesarja mis läheb kangist ajusse.
Siin kõik vajaik olemas:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ol#p540199" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis rako, 01 Dets 2011, 21:50, muudetud 2 korda kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

Tegelikult ajusse sa neid juhtmeid vedama ei pea. Juhtmed lähevad armatuuri alla pistikutesse. Kasutajal rocket, kes müüb kangi ja juhtmeid, on olemas paigaldamise kohta ka joonised/manual. Peale selle jah peab püsika kaabliga aktiveerima. Olen ise seda paigaldanud ja ütleks, et seal ei ole midagi müstilist, kui vähegi käed omal kohal on :)
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

ja ned juhtmed mis on armatuuri all lähevad ECU sse :)
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Golf4-l ei ole see asi mitte armatuuri all vaid nn läbiviigus klaasipuhastajate all. Ma olen neid ikka üksjagu teinud. Paigaldamiseks vaja klaasipuhastajad + nende mootor maha võtta, siis saab selle kaane lahti. Teoorias äkki saaks ka altpoolt ligi, aga mul pole originaalpistikuid olnud, olen otse ühendanud. Ehk kui lihtsalt vaja pistik ühendada, siis võib-olla ulatub kui releehoidikud ära kruttida ja käsi sügavale sisse suruda.
Golf3, Passat B4 peaks jah see väike pistik kuskil mootoriruumist tulevas kimbus rippuma.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vasta

Mine “Elektroonika”