Küsimus selline, et kus või mis juhib seda kojameeste intervalli, kui ma esimesse astmesse lükkan siis käib ainult ühe korra ja ongi kõik.
Kangi peal on see reostaad vms, millega saab intervalli pikkust määrata, kui seda liigutada siis hakkab kah ainult üheks korraks tööle.
Ehk keegi oskab suunata, kas lammutada kangi või suunata pilk kuskile mujale??
Kas on äkki tegu automaatse lülitusega kojameestega sellel autol selle esimese lülituse asendis? Äkki on selle automaatse süsteemi andur tuksis hoopis. Mul on 2001 Passatil see automaatika peal ja nende kangi ja kiiruse anduri liigutamiste peale toimib ka kohe samamoodi. Samas vihmaandur paneb kohati segast.
Mul seda kojameeste automaatikat pole ja on kolm kiirust, mis lisaks reostaadiga kõik muudetavad, lisaks kangi alla vajutades toimub üks tõmme kojameestega ja omapoole tõmmates oli vist 2x üle klaasi sõit kojameestel (või olid vastupidi viimased varijandid). Pole sellesse skeemi veel süvenenud aga äkki on lihtsalt osad ühendused sul viletsad kui ainult ühe tõmbe teebki?
Kas teised asendid ka peale esimese midagi teevad?
Minul tõmmates on klaasipesu igatahes ja kui ainult korraks tõmmata, siis pihustab hästi kerge koguse pesuvedelikku klaasile ja kojamehed käivad ühe korra. Nullasendis alla vajutades käivad ka ühe korra.
ka automaatse vihmasensoriga kojamehel on relee mis seda juhib, lihtsalt natuke suurem ja rohkemate klemmidega.
Automaatne ju töötab esimesel astmes ainult, ülesse teise astmesse lükas on juba manuaalne.
Üks lüke alla teeb jah ainult ühe tõmbe ning endapoole tõmmates peaks tegema 1 ja kauem hoides 3 ( loomulikult koos klaasipesuga )
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
daff kirjutas:Minul tõmmates on klaasipesu igatahes ja kui ainult korraks tõmmata, siis pihustab hästi kerge koguse pesuvedelikku klaasile ja kojamehed käivad ühe korra. Nullasendis alla vajutades käivad ka ühe korra.
Nii ongi, unustasin lisada aga mul on ühes asendis 2 korda harjadega üle klaasi ja teises 1 kord.
Oled ikka kindel, et sul käivad nii alla kui ka omapoole pesuveega mõlemad ainult ühe korra ehk vahet polegi?
Viimati muutis HawkHill, 18 Dets 2011, 23:55, muudetud 1 kord kokku.
Mina kahjustaks relee-kangi koosluses kuskil seda. Mul on hektel mootorivahetus pooleli ja nädalavahetuseks viskasin niipalju kokku et sõita saaks (vahetasin ka kaabelduse). Mul oli:
1) Vihmasensori relee
2) Tavaliste kang
3) Vihmasensori kaabledus puudu
Toimib täpselt samaoodi. Seega on sul kas relee vale või kangiga mingi jama. Või siis tõesti ka vihamsensori mingi teema. Ei usu et kange erinevaid on. Vihmasensor peaks vist viimases asendis (paremale) toimima. Peegli juurest üks must toru ei jookse klassi mööda ja kobakas otsas?
Kas see on koguaeg nii olnud või nüüd tekkinud?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Ei ole mul vihmasensorit ja see jama on mul ostmisest peale olnud, suvel ei häirinud aga jõulud meil see aasta ilusad ja lausa karjub selle järgi.
Ülejäänud asendid töötavad laitmatult. Seda ma mõtlesingi et mis seda intervalli juhib ja kus see asub mis seda juhib