Tervist!
Mure selline.
auto sain oli 91 aasta passatile külge pandud "tuuning spidokas" . sinised valgused ja kiirust ei lugenud. Tüüp ohverdas kiiruse et saada kella asemel tahomeetrit. mina vahetasin spidoka tagasi vana süsteemi vastu ehk trossiga ja sain kiiruse tööle. Nüüd ei tööta tahhomeeter . arvan et see on ok kuna mingeid juhtmeid peaksin ümber tõstma.
1)Muret tekitab kütuse seier ja temp seier. Vana spidokaga võtme keeramisel plöks seierid tõusid.
nüüd selle uue spidokaga kütuse seier paneb segast ja ei tõuse ültse. Tõuseb alles 10 minutilist sõitu ja siis minu arust ka valetab.
millest ma järeldan et valetab on see et kui pool paaki on 35 L ja kui paaki panin 15 liitrit kütust siis seier tõusis punase ääre peale ehk ~7L peale.
*mida ma saaksin teha et saaksin kütuse seieri korda ?et süüte keeramisel kerkiks silmnähtavalt .
2)teine mure allikas on keskmine kütuse kulu. kuna seier on nullis peaaegu . mõni millimeeter puututab põhjas olemist ja 25L tankimisel sõitsin umbes 180 km. see teeb umbes 16 liitrit sajale. Ja ma ei ole raske jalaga.
Kas leitub kedagi Rakverest kes saaks oma arvuti taha panna Passat b3 ja vaadata kas midagi on õhtal või anda mingeid näpunäiteid.
Autoks on Vw Passat B3 2.0L bensiin 85 KW. esivedu.
Passat b3 91 bena näidik + veel elektri küsimused.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Vieta89
- Huviline
- Telefon: 5299411
- Auto: Vw B5.5 4motion 2002
Passat b3 91 bena näidik + veel elektri küsimused.
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 01:54, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Wagen B5.5 2002 4motion - 1,9TDI (96KW+)
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Passat b3 91 bena näidik + veel elektri küsimused.
Kas diagnostika pistik mitte 92a ei tulnud? Oled uurinud et selline asi ikka olemas?
Tahhokal võib vajada vahetust ka kaitse/releeploki ja spido vaheline kimp. Mul oli ka üks kombo, kus B3-l oli pandud uuem 81kw disla peale ja tahho ei töödanud. Ostsin B4 spido ja sama kaabliga ei teinud tahho teist nägu ka. Siis võtsin nurgast sama mootoriga G3 spido kaabelduse, vahetasin ära ja kõik toimib. Teine variant oleks kiirus käima ajada ikkagi elektrilise pealt, need kiirusandurid peaks suht samad vist olema ja kuskilt ikka saad. Mina samale autole panin külge 99a automaat bora oma, vedasin need 3 kaablit salongi ja oligi korras.
Tahhokal võib vajada vahetust ka kaitse/releeploki ja spido vaheline kimp. Mul oli ka üks kombo, kus B3-l oli pandud uuem 81kw disla peale ja tahho ei töödanud. Ostsin B4 spido ja sama kaabliga ei teinud tahho teist nägu ka. Siis võtsin nurgast sama mootoriga G3 spido kaabelduse, vahetasin ära ja kõik toimib. Teine variant oleks kiirus käima ajada ikkagi elektrilise pealt, need kiirusandurid peaks suht samad vist olema ja kuskilt ikka saad. Mina samale autole panin külge 99a automaat bora oma, vedasin need 3 kaablit salongi ja oligi korras.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
Vieta89
- Huviline
Selge. uurin. minuarust mingid pistikud diagnosti jaoks on käigukangi nahast koti all. Seal midagi vahib vastu aga mai tea mis see on.
hakkan seda kiirust ja tahhokat ka uurima. vaja siis käigukasti pealt vahetada tross ühendus -> juhtmega.
hakkan seda kiirust ja tahhokat ka uurima. vaja siis käigukasti pealt vahetada tross ühendus -> juhtmega.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Need seal ei ole diagnostika omad, ma arvan et need on pigem automaatkasti mingid otsad, lihtsal kaabeldus on universaalne.
Käigukastil keerad trossi välja ja samasse auku läheb nn elektrooniline tigu (nimetati vist nii). Kui ka õigesti mäletan, siis vahetasin ainult pealmise poole, nn hammakad jäid vanad, kuna need olid eri pikkusega. Ja kui selle kuskilt varuosamasina pealt ostad, siis küsi jah pistik koos jupi juhtmega kohe kaasa.
EDIT: Mul peaks ka tegelikult üks samasugune andur ja juhtmekimp üle jääma. Liigun just saksamaa poolt ühe Audi A3-ga tagasi, aga mootor ja kast tunduvad täpselt VW omad olevat. Vähemalt paljud vidinad esmavaatamisel omasid VW Bora/G4-ga sama (1J) koodi. Seda autot aga hakkan lammutama millalgi järgmine nädal, pühapäev vastu esmaspäeva peaks Eestisse jõudma.
Käigukastil keerad trossi välja ja samasse auku läheb nn elektrooniline tigu (nimetati vist nii). Kui ka õigesti mäletan, siis vahetasin ainult pealmise poole, nn hammakad jäid vanad, kuna need olid eri pikkusega. Ja kui selle kuskilt varuosamasina pealt ostad, siis küsi jah pistik koos jupi juhtmega kohe kaasa.
EDIT: Mul peaks ka tegelikult üks samasugune andur ja juhtmekimp üle jääma. Liigun just saksamaa poolt ühe Audi A3-ga tagasi, aga mootor ja kast tunduvad täpselt VW omad olevat. Vähemalt paljud vidinad esmavaatamisel omasid VW Bora/G4-ga sama (1J) koodi. Seda autot aga hakkan lammutama millalgi järgmine nädal, pühapäev vastu esmaspäeva peaks Eestisse jõudma.
Viimati muutis dellu, 02 Mai 2012, 11:16, muudetud 2 korda kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
Vieta89
- Huviline
Ikkagist otsin enda kütuse seieri teeemale vastust või vihjeid mida kontrollida.