Gof 3 GT juhtmed suland.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Gof 3 GT juhtmed suland.
Kaitsmeplokist kuni tagumise ukseni (juhi poolt) sulasid juhtmed ülesse ja oleks vaja välja vahetada. Kas vahetamine oleks endal väga raske või on see v'ga kallis töö lasta teha?Kas kellelgi oleks skeemi või teaks kust saada?
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 01:38, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Gof 3 GT juhtmed suland.
Otsi parem mõnest varuosateemast uus kaabeldus. oleks vast lihtsam. Golf 3-l on kaitsmeploki taga kõiks pistikute baasil ja vahetad vajalikud jupid ringi ja ongi kogu töö tehtud.
Minu käest pole mõtet küsida, ma enda oma tegin juba kaabliteks, kuna teatud pikkuses jupikesi ikka vahest kulub.
Minu käest pole mõtet küsida, ma enda oma tegin juba kaabliteks, kuna teatud pikkuses jupikesi ikka vahest kulub.
Viimati muutis dellu, 13 Mai 2012, 23:12, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335