Tervist härrased. Ma paluks spetsialistidel teha veidi tänamatut tööd, ning läbi interneti auto viga diagnoosida. Olen nillimas ühte golf 3 gtd'd. Autol mootoriga mingi viga. Auto seiskus pärast suures veelombist läbisõitmist, ning nüüd mootor ei tööta enam hästi. Käib aga ainult kõrgete pööretega. Auto omanikust naisterahvas ja tema suguvõsas olevad "spetsid" väidavad nüüd, ilma mootorisse sisse vaatamata, et üks keps olla kõver. Kui reaalne see on? Ning kui see on reaalne, mis oleks sellise asja remondi hind?
Ning üks küsimus veel... Mille poolest see Gtd on tavalisest tdi'st erinev? On ta parem või halvem
probleem 1.9 gtd mootoriga. Autoks Golf 3
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
probleem 1.9 gtd mootoriga. Autoks Golf 3
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 02:26, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
tobimarg
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 150 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: probleem 1.9 gtd mootoriga. Autoks Golf 3
GTD üldiselt 55KW nö mehaaniline diisel ja TDI juba elektroonilise pumba ja muude toredate vidinatega. Kui nii otse küsid siis TDI kindlasti parem (ökom, töökindlam, vaiksem, võimsam jne).
Aga see lombi teema on väga huvitav. See mootor on mehaanilise pumbaga ja seal peab kõrgete tuuride puhul olema viga pumbas või gaasihoovastikus, sest see mootor on lihtsalt nii palnk, et midagi ei saagi viga olla. Mul omal viskas kunagi gaasihoovastiku küljes tolle amordi risti ja pöörded jäid peale. Aga vaevalt sinu eksemplaril asi nii labane on.
Aga see lombi teema on väga huvitav. See mootor on mehaanilise pumbaga ja seal peab kõrgete tuuride puhul olema viga pumbas või gaasihoovastikus, sest see mootor on lihtsalt nii palnk, et midagi ei saagi viga olla. Mul omal viskas kunagi gaasihoovastiku küljes tolle amordi risti ja pöörded jäid peale. Aga vaevalt sinu eksemplaril asi nii labane on.