Jetta MK1 mootori vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Jetta MK1 mootori vahetus
Jutt siis järgmine : 1984 aasta Jetta, mootoriks 1.5 51kw.
Soov saada midagi asisemat vahele, nagu näiteks 1.8 bensukas, siit ka nüüd küsimus et mille pealt oleks kõige mõtekam mootor võtta ?
Soov saada kergelt hakkama elektri poolega, et ei peaks mingit erilist suurt majandust ette võtma, kunagi corril sai vahetatud ja piisas mõne pistiku lahku ja kokku ühendamisest.
Või teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] oleks turbo diisel vahele pista.
Nimelt tean et MK1 jetal peaks olema CE1 vms juhtmestik ja golf kolmel juba kindlalt CE2, ehk siis mis ajastu masina pealt motot orgunnima hakata.
Sammuti kel kogemusi, võib ka rääkida kuidas sillad, poolassid jne oma vahel klapivad eri masinatel.
Ootan teie poolseid kommentaare !
Terv.
Lauri
Soov saada midagi asisemat vahele, nagu näiteks 1.8 bensukas, siit ka nüüd küsimus et mille pealt oleks kõige mõtekam mootor võtta ?
Soov saada kergelt hakkama elektri poolega, et ei peaks mingit erilist suurt majandust ette võtma, kunagi corril sai vahetatud ja piisas mõne pistiku lahku ja kokku ühendamisest.
Või teine variant [VW Bot: "Keel korda!"] oleks turbo diisel vahele pista.
Nimelt tean et MK1 jetal peaks olema CE1 vms juhtmestik ja golf kolmel juba kindlalt CE2, ehk siis mis ajastu masina pealt motot orgunnima hakata.
Sammuti kel kogemusi, võib ka rääkida kuidas sillad, poolassid jne oma vahel klapivad eri masinatel.
Ootan teie poolseid kommentaare !
Terv.
Lauri
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
-
Siim105
- Huviline
- Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
- Tänatud: 1 kord
Re: Jetta MK1 mootori vahetus
Ostsid sealt kandis siis valge jetta ära?, päris tihti vesistasin.
TD tahad peale panna siis pead ise pm dowpipe keevitama(roolilatt jäi vist ette, sobib iga td downpipe kuid pead natuke modima). Diisli või GTI mk1 paagi sebima sest nendes paakides on swirlpot. Tüüpiline, et eelsüüte juhtmed vedama ja pumbale vool peale ja siis peaks kõik nagu olema. Suurema radika peale võid ka mõelda kui temp hakkab suureks minema.
TD tahad peale panna siis pead ise pm dowpipe keevitama(roolilatt jäi vist ette, sobib iga td downpipe kuid pead natuke modima). Diisli või GTI mk1 paagi sebima sest nendes paakides on swirlpot. Tüüpiline, et eelsüüte juhtmed vedama ja pumbale vool peale ja siis peaks kõik nagu olema. Suurema radika peale võid ka mõelda kui temp hakkab suureks minema.
Lowly Gentleman
Welcome to my World. The World of Diesel.
Seda paagi värki juba kuulnud kui millise ehitusega see praegune paak on ? Lihtsalt voolik läheb sisse ja vjso ?
Diislitel minu teada ei ole paagis pumpa ega midagi.
Üks asi mida märkasin kellegi auto teemast oli miskine 1.8 karpa mootor, sellise peale panekuga ei tohiks ju ka probleeme olla ?
Jutt käib jah valgest jetast, arvatavasti laupäeval saab minu omaks, läheb vahetuseks mu mersu vastu. Hing ihkab ikka rohkem VW poole, eriti just millegi vanema poole, MK1 ja MK2 autod viimasel ajal eriti silma hakanud igal pool.
Diislitel minu teada ei ole paagis pumpa ega midagi.
Üks asi mida märkasin kellegi auto teemast oli miskine 1.8 karpa mootor, sellise peale panekuga ei tohiks ju ka probleeme olla ?
Jutt käib jah valgest jetast, arvatavasti laupäeval saab minu omaks, läheb vahetuseks mu mersu vastu. Hing ihkab ikka rohkem VW poole, eriti just millegi vanema poole, MK1 ja MK2 autod viimasel ajal eriti silma hakanud igal pool.
VW G3 VR6 -> Honda Accord CE8 -> VW Corrado G60 -> Audi 100 Avant Quattro 2.8 -> MB W124 E200D -> VW Jetta MK1 -> Vene auto ja bemm varsti ka VW
-
Siim105
- Huviline
- Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
- Tänatud: 1 kord
Bensukal jah lihtsalt paagi pealt jookseb voolik sisse.
Dislal jah pole mingit pumpa ega midagi paagis.
Mis vahet seal 1.6 karpal ja 1.8 karpal on, kolbi läbimõõt pm ainult. Mono pritega läheks vist natuke raskemaks, kütuse pumbad ja juhtmestik, arvatavasti paagi vahetus sest elektrooniline kütuse pump. (keegi võiks sellele tekstile kinnitust anda)
Mis k.kast on 5'ne või 4'jane. G1 käikar istub 1:1 aga g2 omaga tuli vist mootori käpp leiutada.
Dislal jah pole mingit pumpa ega midagi paagis.
Mis vahet seal 1.6 karpal ja 1.8 karpal on, kolbi läbimõõt pm ainult. Mono pritega läheks vist natuke raskemaks, kütuse pumbad ja juhtmestik, arvatavasti paagi vahetus sest elektrooniline kütuse pump. (keegi võiks sellele tekstile kinnitust anda)
Mis k.kast on 5'ne või 4'jane. G1 käikar istub 1:1 aga g2 omaga tuli vist mootori käpp leiutada.
Lowly Gentleman
Selge, seda paagi asja kus juures uurisin ja üks analoog variant [VW Bot: "Keel korda!"] mida lugesin on eraldi vahe paak koos el ette ande pumbaga, ehk siis el pump pumpab sinna ja sealt edasi saab juba mootor oma kütte, ehk siis nagu karpa mootoril ujuki kamber. El süsteemi kohapealt alati võimalik võtta mõni odav avariiline golf kust võtta juhtmestik koos muu vajaminevaga.
Muidugi peab uurima kuidas praegust mootorit järgi aidata, igasugu sport nukad jne.
Kuid kõigepealt tuleb auto kätte saada, teema teha ja siis edasi vaadata.
EDIT: oletan et kas neljane, kuid egas ma kindel ei ole.
Muidugi peab uurima kuidas praegust mootorit järgi aidata, igasugu sport nukad jne.
Kuid kõigepealt tuleb auto kätte saada, teema teha ja siis edasi vaadata.
EDIT: oletan et kas neljane, kuid egas ma kindel ei ole.
Viimati muutis Lauri-L, 06 Juul 2012, 07:46, muudetud 1 kord kokku.
Enam seda teemat ma ei puudu.
tegelikult võtaks uuesti teema ülese, sai vahepeal igasugu asju uuritud ja leidsin ühe üsna lihtsa skeemi asja kohta :

Ühesõnaga vaja 2 pumpa sebida ja siis surge tank/ swirl tank (kuidas keegi ütleb)
Edasi juba doonor otsida, arvatavasti mõni matsu pannud passat, vento või golf ja sealt kogu krempel ümber tõsta, kaasa arvatud juhtmestik.
Vaja veel urbaan`iga suhelda ja esisilla lahenduse kohta uurida
Ühesõnaga vaja 2 pumpa sebida ja siis surge tank/ swirl tank (kuidas keegi ütleb)
Edasi juba doonor otsida, arvatavasti mõni matsu pannud passat, vento või golf ja sealt kogu krempel ümber tõsta, kaasa arvatud juhtmestik.
Vaja veel urbaan`iga suhelda ja esisilla lahenduse kohta uurida
Viimati muutis Anvar, 30 Aug 2012, 10:20, muudetud 1 kord kokku.