mootori tuli põleb
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
mootori tuli põleb
tere selline mure siis et mootori tuli põleb. auto läheb korraks käima ja sureb kohe välja. displei ütleb exhaust workshop. on kellelgi aimu millega tegu võiks olla VCDS ütleb ainult throttle valve controller malfunktion aga see oli mul juba enne seda jama
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: mootori tuli põleb
Kas kuskil mujal (näiteks immos) polnud veakoode? Ning oleks hea kui saaksid terve veakoodi siia panna.
Viimati muutis J.Aru, 10 Jaan 2013, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
ei muud seal ei olnud. väiesed asjad ainult mis ei puutu siia.. ja see throttle valve controller oli enne seda jama juba. kood on p1545. ma siin välismaa foorumites ka kolasin üks arvas et katiga midagi teine et kübemefiltriga kolmas jälle et miski väljalaske surve andur vms.. aga konkreetset põhjust ei ole välja lugenud.. kübemefiltril peaks olema ju eraldi märgutuli
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 154 korda
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 545/005445" onclick="window.open(this.href);return false;
No ja mis mootor? 3.0 TDI koos DPF-ga?
No ja mis mootor? 3.0 TDI koos DPF-ga?
mootor jah 3.0 v6 diisel ja kübemefilter peaks ka olema auto aastast 2006. ja neil on juba kõigil see jama peal. aga see veakood ei tohiks põhjustada sellist asja
Viimati muutis puztol, 10 Jaan 2013, 20:13, muudetud 2 korda kokku.
Korraks käima minek ja välja suremine viitab heas usus pigem immole.
Kui DPF mingi viga siis reeglina ka vastav veakoodi näol lipp püsti.
Aga muidugi leidub ka müügiks tehtud üllatustega autosid, kus näiteks DPF on välja progetud, et veateateid ei loobiks aga filter on täiesti umbes ja vahelt välja võtmata. Sellisel juhul suht-koht iseloomulik, et mootor läheb käima, pöörded üles ei lähe ja peagi sureb välja.
Kui DPF mingi viga siis reeglina ka vastav veakoodi näol lipp püsti.
Aga muidugi leidub ka müügiks tehtud üllatustega autosid, kus näiteks DPF on välja progetud, et veateateid ei loobiks aga filter on täiesti umbes ja vahelt välja võtmata. Sellisel juhul suht-koht iseloomulik, et mootor läheb käima, pöörded üles ei lähe ja peagi sureb välja.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
see oleks jah nagu immo viga aga immo ei viska mootorituld ja ei ütle ju et exhaust workshop. mõni räägib ka EGR ist. mida siis pidada kõige tõenäolisemaks.
Viimati muutis puztol, 11 Jaan 2013, 10:12, muudetud 1 kord kokku.
käisin just ja proovisin autot käima.. ja probleem on kadunud.. huvitav millest see siis oli. miski peab ikkagi mäda olema
ja jälle tagasi. viga tuleb siis kui kaabliga diagnost ära teha, võtan kaabli tagant ära ja kui auto käima panen siis algul puterdab ja sureb välja.. uuesti käivitamine on juba nii nagu eelpool mainitud.. mina seda kaablit enam järgi ei topi.
loodetavasti hommikul läheb jälle käima.
Viimati muutis puztol, 11 Jaan 2013, 18:41, muudetud 2 korda kokku.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ehk on viga selles, et auto ei oska seda throttle valve-t reguleerida kui veakoodi pole (midagi seal valesti) ning kui auto esimene kord välja sureb on veakood tagasi ja aju reguleerib järgmisel käivitamisel midagi teisiti? Vähemalt selline oleks minu teooria. Ehk targemad parandavad kas on selline asi võimalik?
veakoodi kustutasin täna ära. eile oli see olemas aga auto käitus samamoodi.. ma välistaks selle varjandi
Kas see viga oli aktiivne? Eristad ikka aktiivseid vigu?
Temp. anduri oled lahti võtmud? Muutusi oli?
Diagnostika osas MB oled läbi vaadanud? Veakoodide vaatamine ja kustutamine pole ju diagnostika.
Temp. anduri oled lahti võtmud? Muutusi oli?
Diagnostika osas MB oled läbi vaadanud? Veakoodide vaatamine ja kustutamine pole ju diagnostika.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
diagnosti alal õpin alles.. viga oli passiivne seepärast ma räägingi et mai usu et see miskit mõjutab..mis see temp andur mulle juurde annab.. ja millist temp. andurit sa mõtled neid mul kümneid seal
uued andmed siis.. siiski näitab seguklapi või kuidas teda kutsutakse korduvat viga. mõni kord käivitada ja juba 10 korda viga ajus.. võtsin siis klapi lahti ja puhastasin ära..märkasin elektroonika trükkplaadil kahtlast kohta, just nagu oleks seal miskit läbi põlenud.. täpselt aru ei saanud kuna seal paks lakikiht peal.. panin kokku ja ikka sama jama...hakkasin mõtlema järgmist teoorjat.. seguklapp on algul lahti. kui autot käivitan siis korra läheb auto käima aga klapp keerab ennast kinni ja auto sureb välja. kas võib nii olla..äkki keegi teab kuidas ma saaksin veel teada kas see klapp töötab või mitte, ei tahaks hakata lampi vahetama ca 340 eurist juppi.. ise mõtlesin et kui ma juhtme tagant ära võtan siis tai saa klappi kinni enam keerata. ja prooviks siis käivitada.kui käima jääks siis viga selge.või mis te arvate
Viimati muutis puztol, 12 Jaan 2013, 18:25, muudetud 1 kord kokku.
nii lõpuks sain siis proovida seda juhtme asja. tõmbasin järelt ära ja auto töötab nagu enne. ainult et mootori tuli põleb.tuleb hakata uut klappi otsima