EGR klapp ei tööta 125KW passat

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
125tdipassat
Uustulnuk
Auto: Passat TDI 125 DSG 2007 dpf
EGR klapp ei tööta 125KW passat

Lugemata postitus Postitas 125tdipassat »

Kas saab EGR klappi vahelt välja lülitada, kui panna kinni tagasi minev toru. Autol on ka DPF peal.Klapp on elektri mootoriga, olen kuulnud et mingi hammas võib puruks olla.
Olin sunnitud laupäeval kui oli suur külm -27 Otepääl käima.Tagasi tulles hakkas Kosel DPF tuli põlema. Kas see võib sellest olla et gaasid lahevad koguaeg tagasi. Klapp läks
detsemris suure külmaga.Peale seda olen sõitnud u.700km. Kas on mõtet DPF vahelt ära võtta. Üks firma tegeleb sellega. Auto on sõitnud 94000km.

Tänan ette
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: EGR klapp ei tööta 125KW passat

Lugemata postitus Postitas R36 »

Loe pigem veakoodid, kui DPF tuli sõites ära ei kustunud on viga tahma põletamisega. Kas temp andurid läbi või filter täis.

EGR kohapealt saad sa teise veakoodi kui kinni niisama paned. Asi on samamoodi vaja ajust välja programmeerida samamoodi nagu DPF. Kas DPF-iga tegelev firma omab kogemust ja töö teostab korralikult ning kustutab kogu DPF ajust välja või blokeerib lihtsalt veakoodi, kuid DPF on ajus alles.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Vasta

Mine “Diislid”