Sisselaske nukkvõlli elektriline klapp.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sisselaske nukkvõlli elektriline klapp.
Mootor 2,3kw 170h v5,et kas keegi on selle klapi hingeeluga rohkem tuttav.
Huvitab ,et kas käib ka kuidagi lahti ja ühesõnaga ehitus.
Huvitab ,et kas käib ka kuidagi lahti ja ühesõnaga ehitus.
Viimati muutis HawkHill, 17 Mär 2016, 15:30, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: nukkvõll
Põhjus: nukkvõll
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Sisselaske nukvõlli elektriline klapp.
Mis klappi sa silmas pead? Kui nukkvõlli VVT e. gaasijaotusfaaside muutmise el.hüdraulilist süsteemi siis googelda ja infot netis piisavalt.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Olen küllalt otsinud.Ühesõnaga varuosana tal koodi ei leia aga klapp on vaja vahetada.Olen leidnud netist
eraldi ka pooli pilte, selle tahangi teada kas ja kuidas ta lahti käib kui üldse käib.Tõeneäoliselt on tegu
magnetklapiga ja piltidelt ei saa aru kas liigub välimine osa(mida ma ei usu) või on seal sees mingi
kolb.Piltidel on näha otsas mingi tähik.Kas see on mingi polt või on seal all vedru.Äkki on keegi teda
lammutanud või kellelgi on asi olemas.
eraldi ka pooli pilte, selle tahangi teada kas ja kuidas ta lahti käib kui üldse käib.Tõeneäoliselt on tegu
magnetklapiga ja piltidelt ei saa aru kas liigub välimine osa(mida ma ei usu) või on seal sees mingi
kolb.Piltidel on näha otsas mingi tähik.Kas see on mingi polt või on seal all vedru.Äkki on keegi teda
lammutanud või kellelgi on asi olemas.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Klappi jah eraldi ei saa, kogu komplekt ca. 750€ (066109210M) aga seda sa vast tead isegi. Tavaliselt aitab nende puhul läpipesemine, ka korpuse (kus küljes solenoidid kinnituvad) kanalid jm. üle vaadata, kuna sinna sadestub mustus ja sodi. Solenoidi ennast eriti osandada pole vaja, tegu on liikuva õli jaotussiibriga, mille tihendid peavad korras olema ja tööpinnad vigastamata, vähemalt nii olen aru saanud ja piiritaga foorumites ka jutt.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Ta küsib siis uuesti et millega ja kuidas läbipesta.GTI kirjutas:Klappi jah eraldi ei saa, kogu komplekt ca. 750€ (066109210M) aga seda sa vast tead isegi. Tavaliselt aitab nende puhul läpipesemine, ka korpuse (kus küljes solenoidid kinnituvad) kanalid jm. üle vaadata, kuna sinna sadestub mustus ja sodi. Solenoidi ennast eriti osandada pole vaja, tegu on liikuva õli jaotussiibriga, mille tihendid peavad korras olema ja tööpinnad vigastamata, vähemalt nii olen aru saanud ja piiritaga foorumites ka jutt.
Re: Sisselaske nukkvõlli elektriline klapp.
Ma küsisin lihtsalt on kellelgi antud isend olemas või
on teda lammutanud. Kui klapp käib lahti siis tekkib võimalus pääseda suuremast
lammutamisest. Äkki saab vahetada ka pealt poolt.
on teda lammutanud. Kui klapp käib lahti siis tekkib võimalus pääseda suuremast
lammutamisest. Äkki saab vahetada ka pealt poolt.
Viimati muutis J.Aru, 19 Mär 2016, 22:48, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Solvav lause eemaldatud
Põhjus: Solvav lause eemaldatud
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Re: Sisselaske nukkvõlli elektriline klapp.
Jobu oled küsimise koha pealt. Niki näki käi pekki.kuid nukkvõll on REAALNE metall. Mis klappi sinna keevitad.