Passat 1,9 TDI 96 kw pikk käivitus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 1,9 TDI 96 kw pikk käivitus
Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
No kui mootori aju ikka nukkvõlli positsioonist ei tea midagi (andur ju vigane), siis on suht raske ka tööle hakata ma pakunRobinho kirjutas:Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
Passat 1,9 85 kw pikk käivitus
Esimene käivitus on pikk ,umbes 4-5 sekundit. Ülejäänud päeva läheb käima ilusti, nii poolest pöördest. Kas viga võib olla selles ,et kütus vajub tagasi?
Tegu siis 2000a. autoga
[Muudetud: 17-6-2009 ittimeez]
[Muudetud: 18-6-2009 ittimeez]
Tegu siis 2000a. autoga
[Muudetud: 17-6-2009 ittimeez]
[Muudetud: 18-6-2009 ittimeez]
Kas andur on vigane voi nukka asend on paigast ara ?Robinho kirjutas:Mure selline, et Passatil 1,9TDI -03 96 kw käivitub nii soojalt kui külmalt pikalt. Umbes 3-4 sekki ketrab. Diagnostika näitas, et on nukkvõllianduri viga. Kas see võib põhjustada pikka käivitumist?
Kas hammasrihm on vahetatud hiljuti ?
Teisele kasutajele ( itimees): sinu autol oleks moistlik ara moota tandempumba surved ara.
Aleksei
Sina oled ju yks igavene tarkpea kes teab koikeT6nis2 kirjutas:Foorumis olengi selleks ennekõige et teada saada Vw.VIGADEST. Kasutaja Monah,küsin , mis on tandem pump? Kui mu autol on sama viga,siis küsiksin sinu käest sama nõu,aga selgita(räägi) täpsemalt ,mis on tandem pump.
Sinu autol seda ei saa olla.
Kui muidu ei saa siis pane loogika toole : tandem- siis midagi on kaks tykki koos, kui jutt oli toite syteemist siis jarelikult yks osa on kytusepump. Teise osa proovi ise valja moelda:info:
edit:
P.S. T6nis2: Selles foorumis sa oled eelkoige sellejaoks et vaielda, isegi nendel teemadel millest sul pole orna aimu, voi mille kohta sul on taiesti vale arusaamine voi vale info. Kui sa kindlalt ei tea siis jata toesti midagi ytlemata aga ara vaidle. Ma tean et siin foorumis on nii sinust kui ka minust palju targemaid inimesi aga ka need jatavad pigem monda asja ytlemata kui pole kindlad. JA ARA HAKKA MULLE SAATAMA SONUMEID , ROHUTADES MINU RAHVUSELE JA KEELEOSKUSELE( mina saan vahemalt ennast selgeks teha teisele inimesele 3 erinevas keeles , mida saad sina ?)
Palun vaga vabandust teema algataja ja teiste foorumi kasutajate ees O.T eest aga vahest ei suuda ennast tagasi hoida.
Lugupidamisega Aleksei.
[Muudetud: 21-6-2009 Monah]