Tere.
Mind üllatab minu transporte jälle uute või kaha nsilma vahele jäänud vead.
Auto on 2,5 TDI Diesel automaat. Olin sõbral külas ja jüin tema õue pehme maa-rohu sisse kinni kuna olin asetanud ühe raskema asja tahapoole tranpordiks. lasin mootoril käia tühjalt kuna nagu küttemõõtja näitas oli paagis üle veerandi paagi.
Mis aga juhtus oli et mootor jäi seisma ja eiläinud enam käima, arvasime mõlemad et küte oli otsas. Tõime tema autoga -kanistriga 20 liitrit ja valasime sisse, mootor startis kohe. Otsustasin minna VW hooltusesse ja uurida, tuligi välja et andur näitas valesti. Ostsin uue anduri abovost mis oli poole odavam kui VW-geni oma. VW aga monteeris selle sisse ja ütles et nüüd on kõik korras. Niimoodi siis hakkasin testima oma uut näitajat ja oli nii lõpu pool et tuli oleks varsti pidanud näitama et reserv ainult järgi st. umbes kümme liitrit. Nüüd hakkas teine probleem, millegi pärast hakkas küte kusagilt (auto seistes nii 5-10 min.) tagasi tanki tilkuma ja jättes pihustid ilma kütteta. Sain ikka suure vaevaga autole elu sisse ja sain paar tundi istudes VW juures et selle anduri cylindri sees on üks üles alla liikuv toru ümbritsetud ühe (o-ring) kummi tihendusega mis pikapeale annab järgi ja lekib läbi. Hoides vähemalt pool paaki täis mingit probleemi pole stardib nagu uus auto.
Küsin teie käest kes on teadlikud samasugusest probleemist kas võiksite oma tähelepanu minuga jagada.
KÜTTE PAAGI ANDUR etc:
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: KÜTTE PAAGI ANDUR etc:
Kui kütus hakkab seistes tagasi paaki voolama võid proovida panna kütusevoolikule tagasivooluklapi vahele
http://www.diisel.ee/?page=tooted&cat_id=21" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.diisel.ee/?page=tooted&cat_id=21" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: KÜTTE PAAGI ANDUR etc:
Tänan sind neG vastuse eest, ostsin selle klapi, võid sa juhatada kuhu või kui kõrgele see tagasijooksu klapp tuleb paigutada? arvatavasti on seal ainult üks voolik, nägin kahte voolikut seal all anduri cylinderi küljes milline pistetakse küttetankki. Küsin kuna kahjuks koht kus mina sain abi millegi pärast ollakse väga ettevaatlikud õpetlikkude sõnadega. Juhul kui neil ei õnnestunud see operatsioon ja "patsient sureb" mida näen alles siis kui tank on peaaegu tühi, siis pean ise selleks kusagil võibolla metsavahel selle tagasivoolu klapi küttevoolikusse paigaltama. Tänan ette juhtnööride eest!