Passat B6 teine aku webasto jaoks ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B6 teine aku webasto jaoks ?
Tere!
Küsimus selline. Kui see pakiruumis asuv teine aku, mis on mõeldud webasto jaoks, hakkab vaikselt ära väsima. Kas webasto hakkab siis mingil hetkel voolu ammutama ka mootoriruumis asuvalt akult või toetub ainult enda akule?
Et kas mingi hetk võib siis webasto mitte enam käivituda hommikuti?
Tänud ette!
Küsimus selline. Kui see pakiruumis asuv teine aku, mis on mõeldud webasto jaoks, hakkab vaikselt ära väsima. Kas webasto hakkab siis mingil hetkel voolu ammutama ka mootoriruumis asuvalt akult või toetub ainult enda akule?
Et kas mingi hetk võib siis webasto mitte enam käivituda hommikuti?
Tänud ette!
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Re: Passat B6 teine aku webasto jaoks ?
See teine aku ongi sellepärast, et ei tõmbaks auto akut kuivale ja sa saaksid auto igaljuhul käima. Ei võta ta Webastot auto akupealt järgi. Ilmselt ei lähe ka käima siis kui see aku on surnud. Võid muidugi selle dioodiploki ära sillata. Siis jääb auto aku pealt käima.
Viimati muutis NOTFAST, 23 Nov 2010, 16:56, muudetud 1 kord kokku.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
- Telefon: 5250430
- Auto: VW Passat B8
- Tänanud: 7 korda
ei hakkand uut teemat tegema ,aga minu webasto teeb imelike asju.1.käib ta suhteliselt vaikselt võrreldes sõbra Sharani omaga,2.jääb ta ise vahepeal seisma ,kui sõidad autoga ja kui uuesti lülitad käima ,siis lülitab kohe välja ja nii mitu korda järjest ja siis mingi aeg võtab järgi.3.kui ta isegi töötab ,siis sooja ta küll eriti ei anna ,paljud räägivad ,et auto on nagu saun.Mina aga jopet ega mütsi autos sõites ära võta.Mingi anomaalia on veel millegi pärast puhub paremale jalgele täiesti külma õhku ja ega klaasilegi ei tule eriti kuuma.Kokkuvõttes auto on suht külm.Salongifilter on uus ,jahutusvedeliku norm ok.Olen nõutu!!Tali alles ees.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Vaevalt sa nii abi saad, sest see jutt siin on veidi imelik. Webastod on erinevad ja kui vebast ei anna sooja on tavaliselt viga tema termoanduris või kütuse puuduses. Sooja ja külma korraga, ei saa ta kuidagi puhuda. Pöördu remonti, aga see, et ta alati esimese korraga käima ei lähe on suht tavaline.zorro25 kirjutas:ei hakkand uut teemat tegema ,aga minu webasto teeb imelike asju.1.käib ta suhteliselt vaikselt võrreldes sõbra Sharani omaga,2.jääb ta ise vahepeal seisma ,kui sõidad autoga ja kui uuesti lülitad käima ,siis lülitab kohe välja ja nii mitu korda järjest ja siis mingi aeg võtab järgi.3.kui ta isegi töötab ,siis sooja ta küll eriti ei anna ,paljud räägivad ,et auto on nagu saun.Mina aga jopet ega mütsi autos sõites ära võta.Mingi anomaalia on veel millegi pärast puhub paremale jalgele täiesti külma õhku ja ega klaasilegi ei tule eriti kuuma.Kokkuvõttes auto on suht külm.Salongifilter on uus ,jahutusvedeliku norm ok.Olen nõutu!!Tali alles ees.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
-
- Huviline
- Telefon: 5250430
- Auto: VW Passat B8
- Tänanud: 7 korda
See "Sooja ja külma korraga, ei saa ta kuidagi puhuda" ei tulegi webastost vaid lihtsalt ,kui suunad jalgadele ,siis paremal on väga jahe ,kui mitte õelda külm ja kui suunad aknale ,ega siiski asi parem pole.Paremalt poolt puhub lihtsalt peale sooja ka külma.Muide auto soojus üldse annab soovida ,mäletan ,kui mul oli passat b5 ,siis see oli küll väga soe.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Lase kõigepealt kliimaplokile resett teha (saab ka ilma arvutita kuidagi teha, hoides plokil all mingeid vastavaid nuppe, kui tekivad displeidele hieroglüüfi sarnased kujutised). Kui see ei aita, siis näed arvutiga ära vigased ahju siibrite mootorid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....