Golf IV 1,4 mootor ei käi õigesti

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Blizzard
Huviline
Auto: VW Golf IV Variant

Golf IV 1,4 mootor ei käi õigesti

Lugemata postitus Postitas Blizzard »

Tere,

ilgelt suur mure, naisel on pisike luukpära Golf IV 1,4l ja 55 Kw mootoriga. Asi siis selles, et ei käi õigesti. Alguses, kui külmalt käima panna, siis puterdab nagu vana vene veokas, kui mootor on soojaks saanud siis käib paremini aga ikka jamab. Lisaks on kütusekulu ca 10/100le. Isegi minu suur 2,0 Golf võtab ca 8. Olen käinud kahes diagnostikas (üks on see Paide mees, kes on väga nutikas) ja ikka ei midagi. Pakuti, et äkki süüteplokk tuksis ja tundus loogiline, sai uus B-varuosa ostetud aga ikka sama jama. Diagnostiks arvas, et ega see ka ime pole kui uus plokk vigane oli. Süüteplokke aga proovida ju ei lubata, kui ostad siis saad aga tagasi ei võeta. On kellelgi olnud taolist jama või on mõni ülihea diagnostik kes selle vea selgeks teeks? Endal on mul ka programmid olemas ja läpakaga kontrollides on rikkamälu puhas. Ei saa ise korralikult sõita ja ei saa sellist risu maha ka müüa :(

HELP

Tänud ette
Viimati muutis pppp, 11 Dets 2010, 13:38, muudetud 1 kord kokku.

Gee60
Huviline
Telefon: 555 3 444 3
Auto: B5.5 ja A6C5 ja Kollane Leon

Re: Golf IV 1,4

Lugemata postitus Postitas Gee60 »

Vaata küünlad ja juhtmed üle. Mul on ka üks 1.4 kodus. sellise ilmaga võtabki 10 sajale.

Blizzard
Huviline
Auto: VW Golf IV Variant

Lugemata postitus Postitas Blizzard »

Gee60 kirjutas:Vaata küünlad ja juhtmed üle. Mul on ka üks 1.4 kodus. sellise ilmaga võtabki 10 sajale.

Küünlad vahetatud ja juhtmetel ei tundu ka midagi viga olevat.

Gee60
Huviline
Telefon: 555 3 444 3
Auto: B5.5 ja A6C5 ja Kollane Leon

Lugemata postitus Postitas Gee60 »

just see ei tundu võibki viga olla. mul kunagi tagus küünlasse nii et ei saanud arugi.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Golf IV 1,4 mootor ei käi õigesti

Lugemata postitus Postitas R36 »

Üks viga mis võib olla on coilpack. Nimelt lööb küünlajuhtmete kinnituskohalt sädeme massi. Ei saanud aru kas seda eelmine vastaja mõtles.
Saab vaadata pimedas, kas helendab kapotti all. (ka uutel coilpackidel võib see viga olla, kontrolli üle)
Ja ei võta midagi 10 sajale siiamaani, teisel golfil on olnud 5-8 kuidas kunagi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Vasta

Mine “Mootor”