Kes käis sügiskruiisil, siis see ehk mäletab, et lubasin korraldada ühe mõnusa talveolemise.
Kuna tali taeva ei jää, siis on mõistlik juba vaikselt mõtteid koguma hakata.
Meie üritus toimub Roiu jäärajal. Roiu jäärada asub Tartumaal Kastre vallas.
Kõigepealt saaks kokku Tartus ja teeks tunnise kokkusaamise. Siis võtaks rivi kokku ja teeks väikese kruiisi ja sõidaksime kõik koos rivis Roiu jäärajale.
Roiu jäärajal saab iga juht panna proovile oma auto ja enda oskused jäärajal. Rada asub põllul, aga on sile ja ei lõhu kuidagi sinu igapäevasõidukit. Juhul muidugi kui sa teelt välja ei sõida. Iga juht vastutab oma sõiduki eest ise.
See aasta on kiirem rada mis on ca 1,4 kilomeetrit pikk.
Kui ei taha oma sõidukit kasutada, siis on võimalus kasutada rendiautosid.
Esivedu - 50 (60) eur/h
Tagavedu - 60 (70) eur/h
Nelikvedu - 70 (80) eur/h
Kuna ma veel ei tea kas rendiautode hinnad muutuvad, siis sulgudes on hind peale võimaliku hinnatõusu.
Auto rendihind sisaldab kütust ja tunniajast rajapääset.
Terve päeva pilet oma sõidukiga on 10 (15) euri päev.
Kui paljud tunneksid sellise ürituse vastu huvi ?
Variante on mitmeid.
*Sõidame vaid oma autodega.
*Moodustame neljased grupid kes rendivad auto.
*Võtame igaks tunniks erineva veoga auto ja iga üks saab teha ühe ringi ja annab auto edasi.
Vastavalt rahakoti paksusele saan mina kokku panna päevakava.
Lastele teeksime mõnusa lasteala kus saab kelgutada.
Veel on võimalus teha parklasse kaheksa ala kus saavad veidi ebakindlamad juhid harjutada sõitmist.
Võimalus on sõita ajapeale. Laseme ühe auto rajale ja võtame aega. Päeva lõpuks on meil kiirem juht kes saab auhinna.
Võimalusi on palju. Palun andke tagasisidet, et palju oleksite nõus kulutama ja mis oleks teie soovid. Kas vaid rajapääse või rendiautod. Kas pigem kindlad grupid või autod meile kõigile kasutamiseks.
Kas teeme päevapileti per auto kallima ja selle raha eest võtame kohe mõned rendikad ?
Toitlustus oleneb osalejate arvust. Ehk leian mõne foodtrucki kes tuleb meid toitlustama või toome Tartust praed kohapeale söömiseks. Võimalus on ka suur telk panna ja mingi supp + pirukas kohapeale tellida.
Kuna ilm on nagu on, siis on suur võimalus, et ma ei saa väga pikalt kuupäeva välja hõigata.
Lisan ka mõned pildid: Facebook: Roiu jäärada