VW Golf mk 7,5 1,4 110 kw tsi süüteprobleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tekkis selline olukord, et sooja mootoriga kohal seistes, hakkasid korraga põlema mootorituli ja epc tuli, läksin sõitma ja süüde jättis korralikult vahele. Korda läks nii, et seiskasin mootori ja käivitasin uuesti. Mu enda mõistus ütleb, et tõenäoliselt jamab mõni süütepool või siis mitu? Autol sõidetud 170000 ja peal veel originaal süütepoolid. Oleks vast aeg need kõik ära vahetada? On kellelgi sellist olukorda olnud, oskab keegi nõu anda?
- kaupo51
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 cabrio, Mercedes Benz W123
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 43 korda
Eks süüteküünlad ja süütepoolid võid ikka ära vahetada, kui rahakott lubab. Bosch, Beru, NGK võiks korralikud tootjad olla. Süütepool ja süüteküünlad on kuluosad ning 170 000 pooli jaoks on täitsa ok tulemus. Küünlaid peaks vahetama sagedamini.
No küünlad said vahetatud mingi 30000 km tagasi, siis hakkas ka kergelt katkuma. Need peaks vast ok olema.
-
MustVälk
- Veteran
- Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
- Tänanud: 818 korda
- Tänatud: 121 korda
Jah. Kuni süütepooli eluea lõpuni.
Uuematel autodel on igal küünlal oma süütepool mis palju keerulisema ehitusega. Ja kipuvad kestma sama kaua kui küünlad.
Ma soovitan süütepoolid ära vahetada. Mul gaasikal olid ka kerged erinevad anomaaliad. Viimane hooldus minu käes, siis said uued küünlad ja süütepoolid.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
30 000 on küünaldele päris palju, eriti turbokale, mis on küünalde suhtes üldse tundlikumad. Ise vahetaks kõigepealt ainult küünlad.