Tere kena rahvas! Teeme selle taas viisakalt, eks? Kui kuskil on juba sarnane teema, siis uskuge mind – mul on veel hullem!
Niisiis, 1.9 TDI 66kW AHU. Kui eelmine draama oli õlisurve andur, siis täna keerab auto uue peatüki lahti: ta väidab, et rekka sabas võtab 2.8L/100km ja niisama 3.8L/100km. No kamoon, füüsik ega ekspert ei pea olema, et aru saada, et see on totaalne kelbas!
Võtsin asja oma moodi käsile – tankisin 15L kütust, nullisin odomeetri ja asusin teele. Tavaliselt sellega 300-350 km nohu, aga seekord? 200 km ja kütusetuli lõi särama nagu jõulukaunistus!
Kas mul on auguga paak või sööb diislit keegi teine ka?

TDI TIMING

Võib-olla see oli platseebo, aga mulle tundus küll, et kui keerasin läbi adaptsiooni IQ põhja (või no nii põhja kui sealt kaudu sai), siis oli ikka must tahmalont maas kui raskema jalaga kiirendasid. Täitsa maha keerates jällegi lötutas veits nagu (kütusenälja sümptom) ja ei tahmanud. Eks oli lihtsalt tore näppida
 Võib-olla see oli platseebo, aga mulle tundus küll, et kui keerasin läbi adaptsiooni IQ põhja (või no nii põhja kui sealt kaudu sai), siis oli ikka must tahmalont maas kui raskema jalaga kiirendasid. Täitsa maha keerates jällegi lötutas veits nagu (kütusenälja sümptom) ja ei tahmanud. Eks oli lihtsalt tore näppida   Süüde on sul küll kenasti paigas, entusiastid paneks vbla veel grammi varasemaks, lagin kõvem, tõmme parem (jällegi platseebo ehk
  Süüde on sul küll kenasti paigas, entusiastid paneks vbla veel grammi varasemaks, lagin kõvem, tõmme parem (jällegi platseebo ehk