Kui palju küsite tehisaru (AI) käest nõu, kui on vaja autot remontida? Näiteks on foorumite klassika- lugesin diagnostikaseadmega välja veakoodi xxxxx, mis ma nüüd edasi tegema peaksin? Muidugi võiks kasutada Autodatat, Haynes Prod ja originaalremondijuhiseid, aga kuna need on tasulised, siis kõigil meil võimalust neid kasutada ei ole. Järgmine võimalus ongi tulla margifoorumisse oma küsimusega. Võib veel proovida leida youtubest videoid, mis sinu probleemi kajastaksid. Nüüd justkui on tekkinud lihtne lahendus, sisesta oma küsimus ja las AI annab vastuse. Aga kuipalju võib seda AI vastust usaldada? Ma ise igapäevaselt autosid ei remondi, küll aga suhtlen tihti igasugu inimestega, kes remondivad ja viimasel ajal üks remondimees räägib mulle üpris tihti, et küsisin AI käest, varem kasutas ta ikka ametlikke remondijuhiseid (millele ülal viitasin). Siin foorumis on näiteks selline teema, millele ehk võiks AI vastata 2016 2.0 TSI DSG250 U0103 veakood
Ühesõnaga, mida arvate AI kasutamisest autode remontimisel, kas AI-st võiks abi olla?
Tehisaru (chatgpt, gemini, copilot jne) kasutamine auto remontimisel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sellel teemal on 7 vastust
Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.
Registreeru Logi sisse