VW Corrado Eaton M64 90a. - valz

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
valz
Huviline
Postitusi: 125
Liitunud: 11 Juul 2003, 23:56
Auto: VW Corrado 2,0 16V ja 1,8 Eaton
Asukoht: Pärnu

VW Corrado Eaton M64 90a. - valz

Postitus Postitas valz »

Nii mõned siis taevad ka sellest, et ühe klubi Corrado omanikud vahetusid. Nimelt ostsin kasutajalt riio auto ära. Masinast veel eriti rääkida ei oska, kuna minu käes alles nädal aega olnud.Auto 1990a. G60 mootoriga. Autost oskan rääkida samapalju nagu eelmine omanik juba kirja pani ehk siis:
elektri aknad (ühel aknal mootor puudu-saab panna passati oma), elektri peeglid soojendusega, elektri katuse luuk,sportvedrustus, sportsummuti, spoileriring, roolivõimendi, kesklukustus, ABS pidurid, valuveljed (15, OZ), pidurdusjõukontroll, signalisatsioon, CD stereo, kompuuter, immobilisaator, sportistmed, nahkkattega sportrool, udutuled (esimesed, tagumised), tulede korrektor, lisapidurituli, Karmann sisu. Elektriline antitiib (avaneb 120km/h). Kaasa sain sport madaldussarja 60/70mm suveks Bilstein punased(uued puksid,amordilaagrid,). Sõitnud sporttäissünt õliga MotulXS8100. Vahetatud kõik rihmad, rullikud, kõik õlid, veepump jne.
Esimesel õhtul siis juhtus ka väike äpardus, vähe sellest, et ma poole ööni tööl pidin olema, läks koduteel rehv katki. õnneks oli suht väike liiklus ja sain rahulikult asja ära aetud. Järgmisel päeval oli iseseisvuspäev ja enamus rehviparandused kinni aga pika otsimise peale leidsin ühe tegelase laululava juurest. Peale seda pole probleeme enam olnud. Nädalavahetusel sai auto ka üle pestud, nii seest kui väljast ja Pioneeri CD makk autosse ühendatud.
Pilte veel kahjuks teinud ei ole.
Viimati muutis valz, 09 Mai 2019, 22:12, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 103 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”