Vw Golf mk1 2.0 83.a - K.Siim

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
K.Siim
Huviline
Postitusi: 536
Liitunud: 15 Mai 2010, 19:00
Auto: G1 83.a, Jetta Mk1 83.a, G3 Vr6, Pst B7
Asukoht: Tartumaa, Peipsiääre vald
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Vw Golf mk1 2.0 83.a - K.Siim

Lugemata postitus Postitas K.Siim »

Tervist kaaskodanikud! Sai pikka aega ilastatud Golf 1 peale ning kõik kohad kust vaatasin olid mitte edukad. Lõpuks üleeile läksin netti et vaadata oma golfile velgi, otsisin ja otsisin, mõtlesin et ei viitsi enam ja lähen arvutist ära. Siis naine ütles et mine vaata soovi ka, ma mõtlesin et ah ei viitsi, et nagunii pole midagi uut. Aga läksin ja mingi kuulutus oli, võtsin lahti, ilusad veljed olid, aga allpool vaatas vastu Golfike. Klikk pildil, kiire kõne ja vaatama. Arvasin et nagunii ostuks ei lähe kuid igaks juhuks raha kaasa ja minek. Sõitsime siis kohale, vastu vaatas üksik olend kes vajaks "natukene" timmimist. Poleks elu sees uskund et see asi juhtub täna aga lõime käed ja tõime auto ära. Täitsa iseliikuv masin on. Nüüd nagu elu õnnelik et sain omale uue projekti ning saan jälle aega garaazis veeta :D. Autost niipalju et tootmisaasta on 1983 ning mootoriks 1.6 karburaator mootor. Kere on kellegi õrna kätt saanud relaka ning spray värvi abil, kohati ka pahtlit. Eriti ma ausalt öeldes G1-e kohta ei tea, et panen pilte juurde, äkki keegi tark oskab midagi head või halba öelda mulle, või mingeid ettepanekuid teha. Masin on plaanis jälle vanakoolikaks, mitte ei pane bling bling kroom velge alla ja toonklaasi jne. Okei, aitab jutust.


Pilt

Pilt

Pilt
Keegi on mustad plastikud kõik valgeks ja hõbedaseks värvinud :thumbdown:
Pilt
Keegi insener on tekitanud kapoti alla elektrisüsteemile kaose, see mis seal toimub on ikka täielik porr, siga ka ei söö seda suppi seal.
Pilt
Esiklaasi ääres pisike läbiv rooste.
Pilt
Kõrvalistuja poolne tagatiiva kaar, mis on juba korra vahetatud, kuid töö pole väga kiita.
Pilt
Põhjaalune on veits korrast ära. See kõige suurem mureallikas.
Pilt
Vot see ots on minuarust ülikõva teema :twisted:
Pilt
Keegi selle rooli kohta teab miskit, G1 originaal või G2 oma juba vms?
Pilt
Kellegil originaalraadiot on sellele?
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Nii, oleks kohe vaja teada, kas kellegil on olemas kere, mille küljest lõigata lävepaku sisemist serva koos pisikese ribaga põhjaga, ning juhi istme all olev risti tala välimist otsa ning juhi jalgealune nurk, mis jääb kaitsmeploki alla täpselt.
Sellega hetkel lõpetan, homme täiendan postitust ning lisan ka eesolevate tööde nimekirja. Eks neid töid tuleb jooksvalt juurde aga proovin suuremaosa kirja panna.

Seniks aga head õhtut!
Viimati muutis K.Siim, 13 Sept 2020, 07:31, muudetud 3 korda kokku.

Sellel teemal on 209 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”