VW Passat saksast

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
appleboy
Huviline
Postitusi: 6
Liitunud: 04 Juun 2014, 06:36
Asukoht:

VW Passat saksast

Lugemata postitus Postitas appleboy »

Tervitus!

Olen mõnda aega nüüdseks jälginud meie autoturgu ja vaikselt peas valmis mõelnud, mis võiks järgmine masin olla. Olen ise ca 2m pikk ja algselt välistasin Passati ning vaatasin muid masinaid, kuid korra sattusin VW esindusse ja huvi pärast võtsin istet ühes universaalis ja meeldis, tundsin end hästi ja mugavalt ning sai selgeks, et see võiks ju olla täitsa päevakorras. Valikus oli mitmeid erinevaid tootjaid, kuid lõpuks kisub ikka Passat-i poole. Sellest tulenevalt olen jälginud meil müüdavaid masinaid. Kindel eelistus on alates 2011.a, universaal, automaat ja diisel 2.0 TDI ning korraliku varustusega (ekraan, navi, võiks olla elektriline tagaluuk ehk siis highline, comfortline varustusega ?). Sellest ei tagane. Olen hakanud ka vaatama saksa poole, sest justkui jääb mulje, et meie turul on antud mudel ja hea varustusega tuntavalt kallim kui on seda näiteks Saksamaalt tuua. Olen mobile.ee vahendusel eelpool toodud kriteeriumite alusel auto otsinguid teostanud ning kohatine hinnavahe kipub olema tuhandetes eurodes. Muidugi ei tea kunagi, mis seisukorras seal müüdav masin on, kuid see paneb sellegipoolest mõtlema, et kas mitte tuua sealt ? On ka võimalus kasutada vahendajat, näiteks mobile.ee, kuid mul ei võta tükki küljes Saksa lennata ja sealt tagasi vurada. Hinnaklassiks olen pannud hetkel kuni 13 000 €. Passatit väga hästi ei tunne ning igasugune konstruktiivselt argumenteeritud tõde on alati teretulnud, millele ma võiksin veel tähelepanu pöörata ?

Kui keegi foorumlastest on ise Passati järel käinud ja soovib abiks olla, siis igasugune suhtlus on teretulnud :thumbup:
Viimati muutis MustVälk, 23 Dets 2015, 20:59, muudetud 4 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Sellel teemal on 34 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”