Uus Golf 7 ning küsimused garantii kohta

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
autohuviline32
Uustulnuk
Postitusi: 3
Liitunud: 21 Veebr 2016, 14:00
Asukoht:

Uus Golf 7 ning küsimused garantii kohta

Lugemata postitus Postitas autohuviline32 »

Tere,

Sooviks uurida, millised on inimeste kokkupuuted uute autode garantiiga. Garantii on kindlasti üks väga suur pluss uue auto korral ning kui lugeda garantiitingimusi, siis seal on kirjas, et loomulik kulumine garantii alla ei lähe. Tuttav ostis omale Berlingo ning juba vähem kui 20k km läbisõidu järel pidi veermikut remontima ning see ei läinud garantii alla, kuna tegemist oli loomuliku kulumisega. Kuidas Møller auto suhtub sellesse kui auto juba väikese läbisõidu järel kolisema hakkab või mingi muu viga autot kummitab? Kas ollakse abivalmid leidmaks kliendile soodne lahend või hakatakse ajama kuluosade juttu? Skoda esindusest räägiti, et vähemalt garantiiaja jooksul lähevad ka kuluosad garantii alla ning kui midagi laiali lagunev või kolisema hakkab, vahetab esindus selle oma kulude ja kirjadega välja. See jutt tundub natuke imelik aga vb on tõesti nii. See on muidugi müügimehe jutt. Tuttav, kes sõidab Superbiga, millel on DSG kast, pidi aga kasti remondi garantiiaja lõpus ise kinni maksma. Tal läksid DSG sidurid läbi aga väidetavalt oli tegemist loomuliku kulumisega. Mulle jääb see 5a/100 000 km pikkune garantii veidi segaseks. Kui loomulik kulumine garantii alla ei kuulu, siis mis kuulub? Kui mootor võtab 1l/1000km peale õli või DSG ei vaheta käike korralikult, vaid jõnksutab, siis need võivad ju samuti vabalt kuluosad olla ning garantii alla ei lähe.

Käisin VW esinduses kohapeal Golfi vaatamas ka ning müügimeeste jutt oli nagu ikka. Kõik läheb garantii alla, DSG kastiga pole ammu probleeme esinenud, mootorid enam õli ei võta jne. Internetis leitud info põhjal tundub, et need probleemid pole kusagile kadunud aga vb Eestis neid lihtsalt ei esine ja tegemist rohkem välismaal esinevate probleemidega. Foorumis huviliste autode teemade all Golf 7 teemasid silma ei hakanud. Kas kellelgi on selle autoga kokkupuuteid ning kuidas te autoga rahul olete? Tegin Golfiga proovisõitu ka ning sõita oli täitsa mõnus.

Sellel teemal on 20 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”