Vw Passat B5 1.9Tdi 81kw '97 - J.Aru

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Postitusi: 5297
Liitunud: 22 Dets 2011, 11:36
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Asukoht: Rahkla
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 58 korda

Vw Passat B5 1.9Tdi 81kw '97 - J.Aru

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Nii, tuleb nüüd järgmine Passati teema minupoolt, seekord siis päris enda omast. :P Alustaks juttu sellest, et tegelikult mul polnud plaanis autot osta, vähemalt mitte veel (sõita nagunii ei saa) aga fb kuulutust nähes, odavat hinda ja lähemalt uurides sai otsustatud siiski autot Narva vaatama minna. Mootoriks ofc diisel, 1.9 81kw nagu vanemate Passatil mida mina remondin, teada juba selle mootori ökonoomsus. 8)

Kuulutus oli selline
► Näita Spoilerit
Kolmapäeval kohale jõudes siit sealt-uurides tundus enam-vähem olema, mis kõige tähtsam mootor käis ilusti. 8) Küll natuke kehvasti värvitud ja siit sealt siiski vigu aga ega saagi sellise hinna eest ideaalset autot oodata. Meeldivaks üllatuseks avastasin ka rohkem lisavarustust. Selgus, et saab ka pool pagassitäit juppe kaasa...

Proovisõitu tehes tundus asi juba üsna hea, pidurid head, käsipidur samuti hea (asfaldi peal proovides lausa loha :silent: ) ja mootoril tõmmet ka (noh jah öö jäi maha :mrgreen: ). Nii ta ära ostetud saigi, jäi jutt, et müüja toob ise Rakvere ära paari päeva pärast, kuna ise sõita ei saa ja oli ainult üks lubadega juht kaasas. :) Muidugi lõppes asi sellega, et siiski sai ise Narvas täna järgi käidud aga noh, sai vähemalt auto siiski kätte...

Täna koju sõitma hakates käis eest pidur vastu aga järsult pidur põhja aitas. Samuti alguses kiunusid nagu siga aia vahel, pärast tankimist jäid vait. :lol: Tagasiteel enam turbot samuti polnud. Kiire pilk kapoti alla- nagu pole midagi häda. Uus katse- olemas, aga kadus ära viiendaga sõites. Uuesti peale mitmeid km süüde välja ja uuesti sisse, seekord juba läpakas sabas, turbo ära ei kadunud, küll aga puhub ülerõhku. Peale veidikest peenestamist tundus ka suurem tahm ära kaduma, enam ööd taha ei jää. :thumbup: Muus osas probleeme ei esinenud.

Nüüd siis jõuame lõpuks varustuseni. :D Varustuseks mis kohe meelde tuleb- silma hakkab on 4x elektriaknad, kliima, püsikas, kompuuter, soojendusega klaasipesu düüsid. Muus osas siis külge poogitud B5.5 suundadega peeglid, kolme kodaraga rool (teine veel kaasas), tiib taha, teised tuled ette ja taha.

Autot veab edasi manuaal käigukast, kunagi on küll automaadist ringi ehitatud, sellest ka osad vead. Mootoriks eelpool mainitud 1.9Tdi 81kw. :)

Pilte kahjuks palju pakkuda pole, ainult kaks pilti mis esimesel nägemisel jõudsin teha. Pole jõudnud kuigi kaua auto juures viibida ja nüüd porine ka, lisaks salong juppe täis.
Pilt
Pilt
Kaasa saadud jupid (tuli küll Audile ja kohver ka loomulikult enda oma).
Pilt

Värvilahenduse kohta kohe kommenteeriks, et mulle isiklikult meeldib ja see arvatavasti ei muutu, veidike erilisem samuti. Enne küll mustast katuse teemast ei saanud aru aga sedasi on täitsa hea. :D Tagant on samuti üsna hea minu arvates, tuled samuti enne ei meeldinud aga sellele nagu sobivad. Tõsi, küll tahaks õrnalt ära toonida (nagu juhipool on või isegi nõksa rohkem). Kahjuks juhipoolsel tuleklaasi tükk väljas, ega kellelgi juhuslikult klaasi pakkuda pole?

Vigasid on sellel autol palju... Panen listina spoilerisse.
► Näita Spoilerit
Peab tunnistama, et see listi koostamine oli lausa masendav, kõiki vigasid muidugi kohe ei märganud ka. Hetkel püüan motivatsiooni üleval hoida, aega mul veel lubadeni on, oskusi ja tahtmist samuti. :P Ehk siis loodan turu hinnast odavamalt (või siis turu hinnaga) mõnusa ja korraliku pilli saada. 8)

Ning teema pikkust vaatama hakates... Siis jah, andke andeks, tundub, et pole vahet kas autot omatud vähem kui nädal või peres olnud juba paar aastat- teema on sama pikk ikkagi. :lol:
Viimati muutis J.Aru, 23 Dets 2016, 18:23, muudetud 6 korda kokku.

Sellel teemal on 162 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”