Vw Golf1-marco

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
marco
Huviline
Postitusi: 631
Liitunud: 18 Dets 2006, 21:51
Asukoht: Tartu
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Vw Golf1-marco

Lugemata postitus Postitas marco »

Hei, hei!!! Kes mäletavad ja teavad, et kunagine autobaasi jõusaal otsaga minu kätte jõudis ja on unustuste hõlma pugenud, siis nüüd toon selle golfikese taas teie ette! Ja kes ei tea asjast midagi, need vaadaku ja imestagu!!!

Täpsemalt siis! Kunagi ostis kasutaja autobaas endale golfi, mis oli nii nunnu. Kokkutulekul mainisin, et kui tahad selle auto hiljem maha müüa, siis kõigepealt koputa minu uksele. Nii juhtuski mõned kuud hiljem, et auto sai minu omaks. Mäletan, et sõitsin selle autoga oma 3 kuud ja siis algas suurel tuhinal remont, mis aga jäi pooleli. Tuli maja ehitus peale, siis bussi maania jne. Ja tegelikult on mind bussi omanikuna alati häirinud talvel sõita lühikesi otsi, sest 5-6 km-ga ei lähe mootorgi korralikult soojaks.....salongist rääkimata.
Nii siis plahvatas üks päev omast arust hea mõte, et kunagi kuuri lükatud golf välja kaevata ja sõitma panna. Vähemalt ma arvan, et sellega on talvel palju mõnusam tööl käija ja lastele tasuta taksot mängida, kuna see auto on bensukas ja parajalt pisike.
Mingisugust tuuningut ma sellele autole ei poolda (hetkel). Siiski päris originaali ka ei taha! Mõtlesin, et veits vanem stiil oleks ok. Hetkel plaan plastikstanged(need nagunii müüdud vahepeal) kroomidega asendada.
Eks jooksvalt vaatan, mida muuta, mida jätta, aga sellest hiljem!!!!
Mõned pildid:
Kunagi, aasta siis, oli 2009.
Pilt

Pilt

Pilt

Seisma jäi sellisena:
Pilt

Pilt

Pilt

Hetkel:
Pilt

Praegust on tungiv vajadus mõne uue plekkdetaili järgi ja siis läheb värvija juurde!
Seniks kõike kaunist!!!

Sellel teemal on 82 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”