VW Jetta 1.2 TSI 77kw - 2012 - BlackBetty99

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
BlackBetty99
Huviline
Postitusi: 17
Liitunud: 26 Juul 2016, 13:06
Auto: VW Jetta 2012 & VW Golf 2017
Asukoht: Eesti
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

VW Jetta 1.2 TSI 77kw - 2012 - BlackBetty99

Lugemata postitus Postitas BlackBetty99 »

Tervitus VW-lased!

Juba pisut enam kui aastaring tagasi sai vastu võetud otsus, et perre oleks tarvis ühte ustavat VW-t, millega liiklemine oleks ühtpidi hea ja samas ka rahakotisõbralik. Kuna varasemalt oli mitmeid häid kogemusi Jetta MK5-ga ja silm oli juba varem jäänud MK6-le, siis saigi vastavat isendit vaikselt otsima hakatud. Algne plaan oli muidugi vaadata diisli jõul liikuvat masinat, kuid kuna ostu hetkeks polnud enam ühtegi leida, siis tuli latti allapoole lasta ja vaadata bensukate valikut. Kuna valdavalt oli plaanis ikka linnas liikuda, siis üha enam tundus see mõte ka rentaablim (mis muidugi takkajärgi mõeldes päris nii polnud, kuna selle aja jooksul on liigeldud nii palju, et ega diisel olnuks jätkuvalt hea valik). Aga iga asjaga muidugi õiges järjekorras. :)

Kuna tõenäoliselt pole mõttekas teha ühte esimest mammutpostitust, siis jagan tegemised eraldi postitusteks, mida püüan illustreerida rohke visuaaliaga.
Nagu pealkirjas, on tegemist 2012. aasta Jetta 1.2 TSI-ga. Eestis olnud sünnist saati ning oleme selle teised õigusjärgsed omanikud. Ostu hetkel oli läbitud 64 000 km, mis antud hetkel on tiksunud juba 108 000 km-ni. Valiku käimalükkavateks argumentideks olid muidugi veel teadaolev varasem ajalugu, hea seisukord ja teadlik omanik (kes on muuhulgas üks Eesti hinnatumaid autofotograafe), eraldi velgedel talve- ja suverehvide olemasolu (täpsemalt sellest veel allpool), parkimisandurid ja muidugi värv. Auto on nn White Gold Metallic, mis muidugi ostuperioodil kuskilt välja ei paistnud:

Pilt

Auto sai järgnevalt puhtaks kasitud ning vaatepilt oli igati positiivne – vaatad ühe nurgalt, kuldne, vaatad teise nurga alt, hõbedane:

Pilt

Esimese kuu jooksul sai juba nipet-näpet ette võetud ning kuigi autoga sai kaasa eraldi velgedel suverehvid, siis polnud need päris minu maitse. Indu sai plaan vaadata suveks miskit muud. Alguses mõtlesin, et viskan suverehvid originaalvelgedele ümber ja talveks plekid+VW Jetta ilukilbid, kuid edevus sai ikkagi võitu ja juurde said vaadatud alloleval pildil nähtavad 16" valuveljed:

Pilt

Samuti sai kogu salongivalgustus LED-ide näol värskendatud ning õnnestus VW OEM LED-numbrituled (3AF943021A) hankida. Autole juhe sappa, plug & play:

Pilt

Nii, aga arvan, et esimese postituse kohta sai piisavalt lobisetud, edaspidi võib oodata siis postitusi kronoloogilises järjekorras, eks panen sellega ka enda mälu proovile, sest ühtteist on selle aja jooksul ikka võetud ja juhtunud. Ja eks edasine käekäik kajastuks ka siin. :)
Viimati muutis BlackBetty99, 03 Nov 2016, 22:06, muudetud 1 kord kokku.

Sellel teemal on 32 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”