VW Golf II Pasadena 1.6 - '91 - VeelÜks

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
VeelÜks
Huviline
Postitusi: 20
Liitunud: 13 Nov 2018, 00:18
Telefon: 58131985
Auto: Golf ll
Asukoht: Tartu
Tänanud: 3 korda

VW Golf II Pasadena 1.6 - '91 - VeelÜks

Postitus Postitas VeelÜks »

Tere.
Olen nüüd veidi aega sõitnud ringi enda Golfiga mis on ka mu esimene auto. Minu kätte jõudis auto 2018 aasta lõpus ja päris huvitaval moel.
Nimelt tahtsin esimeseks autoks just golfi kuna sain mingi pisiku külge enda vennalt (kasutaja Viljak) kelle golfi ehituses üritasin koguaeg ninapidi juures olla. Hakkasin siis 'legaalseks' saades otsima igasugu golfi roimasid üle eesti ja pere oli ka kahe käega selle idee poolt aga nädal enne sünnipäeva hakati hoopist teist juttu rääkima. Mõtlesin, et mis toimub - terve famiil hakkas tõrkuma idee osas, et golfi on vaja ja ma olin ilmselgelt juba ennast üles keerand. Mis seal ikka järelikult tuleb kunagi hiljem mõelda selle peale.
Selgeks sai asi siis, kui sünnipäevapeol sõitsid sõbrad maja ette ühe nelja tulega peldikuga ja andsid mulle võtmed. Ütleme nii et üllatus oli suur. Aa ja pagasnikus oli kana ka, sest miks mitte.

Auto ise on 1.6 51kw bensiin "imelise" pierburgi 2E-E elektrilise karpaga manuaal. Läbisõit sai hiljuti 230 000 täis ja tundub täitsa õige. Põhja all pole mingit roostet aga esitiib on läbi. Tagumise koopakaare plastiku alt ja kõrvalistuja esiukse äärest piilub ka rebane aga muidu on täitsa korralik. Pasadena edition on järjekordne sakslaste sondermodell mis tähendab erilise "Colibri design" mustriga nö sportistmeid ja uksepolstreid, tahhoka ja digikellaga spidomeetrit, nelja tulega iluvõre, valged suunad stangedes, tiivakaarte plastikud, punase triibuga kitsad stanged, mustad lävepakud(?), nelja kodaraga rool ja kleepsud C-piilaritel. Kindlasti on need suhteliselt levinud asjad aga sakslaste info järgi teevad eriliseks just need asjad.

Praeguse seisuga tehtud tööd:
Korralikum karpa
Uued küünlad, juhtmed, jagajakaas
Uus radikas
Sisu lahti võetud ja kilod kruusa eemaldatud
Terve juhiiste (riie oli räbal)
B-varuosa iluvõre asemele originaal pandud
Õli ja filtrite vahetus
Tiivaga tagaklaas
DIY must-punane tagatuled
Ja nipet-näpet sisudetaile otsitud ja korda tehtud

Oma aega ootab lagi mille võtsin maha ning otsin sellele riiet ja ka madaldusvedrud ootavad garaasi nurgas.

Plaan on autot kasutada dailydriverina ja samal ajal seda järjest taastada/korrastada mingil määral originaalsust säilitades.

Kuulutus
► Näita Spoilerit
Üks väga hea sõber ütles peale golfi kinkimist et mul on sulle kohe veljed ka anda ja nii said alla ats cup-i laadsed valged 14' veljed
Praegune seis
► Näita Spoilerit

Sellel teemal on 28 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”