B8 Maki tarkvara versioon/uuendamine.

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, dellu, J.Aru, GTI

Vasta
SiimP1
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas SiimP1 »

Tere

Vajan natuke nõu, ehk keegi oskab aidata. Nimelt mure B8 passati makiga, MIB 2 STD Delphi ilma navita ja 1SD kaardiga versioon, kaebuseks on bluetoothi kaudu ei saa muusikat kuulata, helistada ja kõnesid vastu võtta saab, telefonidega ühendub aga muusika all ütleb Disconnected, telefon näitab, et autoga ühendatud ja meedia justkui mängib. Veakoode 5F aadressil ei ole. Otsustasin proovida tarkvara uuendust aga selleks vaja SW train versionit teada, antud makil selle rea peal 21 "0" , MU version 0554. Internetiavarustest ei leia, et kellelgi sama jama oleks juhtunud. Kuidas ma sellist makki uuendada saaks? Kasvõi proovida mingit muud tarkvara vms.
Pilt

Kasutaja avatar
SanderSPS
Tunnustatud
Tänanud: 85 korda
Tänatud: 320 korda

Lugemata postitus Postitas SanderSPS »

SiimP1 kirjutas: 05 Sept 2024, 10:46 Tere

Vajan natuke nõu, ehk keegi oskab aidata. Nimelt mure B8 passati makiga, MIB 2 STD Delphi ilma navita ja 1SD kaardiga versioon, kaebuseks on bluetoothi kaudu ei saa muusikat kuulata, helistada ja kõnesid vastu võtta saab, telefonidega ühendub aga muusika all ütleb Disconnected, telefon näitab, et autoga ühendatud ja meedia justkui mängib. Veakoode 5F aadressil ei ole. Otsustasin proovida tarkvara uuendust aga selleks vaja SW train versionit teada, antud makil selle rea peal 21 "0" , MU version 0554. Internetiavarustest ei leia, et kellelgi sama jama oleks juhtunud. Kuidas ma sellist makki uuendada saaks? Kasvõi proovida mingit muud tarkvara vms.
Pilt
Noh eks sa pead kuskile oma asukoha kirjutama ja siis saab proovida uuendada seda või vähemalt olemasolevat üle kirjutada. Kui Tallinnas oled, siis kisa.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.

SiimP1
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas SiimP1 »

Asi lahendatud üle ootuste hästi, makk sai vahetatud uuema vastu ja auto sai palju parem. Sügav kummardus @SanderSPS ja tema sõbrale kes hädast välja aitasid, töö kiire ja korralik! Võib teema lukku panna.

Vasta

Mine “Audio ja video”