Vw Golf Mk3 1.8 66kw tühikäigu pöörded

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

MustVälk
Veteran
Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
Tänanud: 809 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

t6nis3 kirjutas: 05 Dets 2025, 19:03 Jussike. Andmist tehnilist antsid? Lauri. Kui kolvi rõngad on ,,õhtas,, ongi ju surve karteris. Sealt see õli surve probleem mujale. Kolvi rõngad. Lugedes foorumit. Olen nõus ,et liiga palju siin foorumis ei tohi ütelda.Tehniliselt. Lugege armastatud foorumlast, Jussike. Tema arvamust.3 dets.
GTI ütles õigesti ja milleks korrata tema teksti? Kuidas see aitab teema algatajat?

Vasta Jussikese küsimusele. Et kui sa oled foorumi suurim Golf 3 arvamuste spetsialist, siis milles on mure sul kirjutada õige lahendus?
Ja isegi siin pead sa tunnistama, et arvutiga saab Golf 3 ka parandada.
Vahet ei ole kui palju kirjutatakse, aga kui jutt ei vii mitte kunagi mitte kuskile, siis parem ära kirjuta!
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

MustVälk
Veteran
Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
Tänanud: 809 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

StenYT kirjutas: 03 Dets 2025, 18:22 Nüüd auto enam käima ei jää, gaasitades saab kuidagi pöördesse ja kohapealt minema, jõudu pole, jõnksutab, rohkem gaasi vajutad sõidu ajal siis poob kinni.
See meenutab mu mootorratta käivitust. Ilm ja karburaator elavad oma elu. Mul rattal kütusega probleeme ei ole kui juba natuke üles soojeneb. :)

Kahjuks ma ei tea ka kedagi kellel diagnostika jubin oleks Golf 3'le sobiv.
Kui oled Tallinna inimene, siis Hannes Speedster teeks selle ulme kiiresti korda.
https://www.speedster.ee/kontakt/
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Vasta

Mine “Mootor”