Passat B5 OEM Xenon-tuled & ballastid

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Re: Passat B5 OEM Xenon-tuled & ballastid

Lugemata postitus Postitas tibullus »

kevva kirjutas:Minu meelest põleb just paremini see, mis vilgutamise peale süttib. Ega ei oska mulle öelda selle Aleksei kontakte? Olen homsest Tartus ja vajadusel võiks läbi hüpata.
Aleksei ise ei teinud seda, vaid tema tuttav. Aga nagu ma aru sain, siis too pani ära Tallinnasse juba ja vaid nädalavahetuseti satub Tartu kanti.
Aleksei kontaktid on siin http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=95&t=83320
Võid ju tema käest uurida, et äkki vaataks too tuttav ka sinu auto tuled üle. Ma rääkisin talle ka, et foorumis ühel sama jama. Võid talle siis mainida ka, et Katri tuledel oli sama jama vms, küll ta siis aru saab. :D

E: Liiga vara hõiskasin. Täna kordus sama ooper, ehk tuli läheb 5ndal korral põlema. Eks uurime edasi siis.
Viimati muutis tibullus, 28 Jaan 2013, 13:46, muudetud 1 kord kokku.
W8
kevva
Veteran
Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas kevva »

tibullus kirjutas:E: Liiga vara hõiskasin. Täna kordus sama ooper, ehk tuli läheb 5ndal korral põlema. Eks uurime edasi siis.
Huvitav, nüüd on mul küll täielik müsteerium. :shock:
Viimati muutis kevva, 28 Jaan 2013, 16:49, muudetud 1 kord kokku.
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650
Kasutaja avatar
tibullus
Veteran

Uurisin nats netist nende xenonite kohta. Et niimoodi vilksatavat ta selle tõttu, et ballast ei saa piisavalt voolu ja siis ei lähegi pirn põlema. Ühel kellel oli sama probleem olnud oli massi klemm ära oksüdeerunud. Pistik ise välimuselt ok aga seest ei andund kontakti korralikult.
Mul tekib juba vaikselt viha nende tulede vastu.
W8
Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Kui kellegil vaja, mul 3-4tk uusi pistikuid koos 20 cm juhtmetega.Uued ja võrkrüüsiga. Veetihendiga.
kevva
Veteran
Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.

Masendav! Sisuliselt kuu aega möödas ja minu saaga jätkub. Vahepeal siis niipalju teinud, et soetasin 2 tutikat (HIINA!!) pirni. Esimene õhtu oli juba kõik perfektne, mõlemad tuled lülitusid esimese klõpsuga jne. Olingi kindel, et koer oligi siia maetud. Veel sama õhtu põletas ka ühe kaitsme läbi. Järgmine päev tahtis hommikul taas juba paar korda lülitamist, esimese korraga toimima ei hakanud. Nüüd peale nädalast pirnide kasutamist on kõigele lisaks nii, et kuigi mõlemad pirnid põlevad, on ühe valgusvihk teise omast lootusetult kehvem. Üks põhimõtteliselt nagu hõõguks, mingit valgust ta väga näidata ei taha.
Tegin investeeringu nüüd eBayst:
2x D2S'i adapterid (et tavalised Hiina Slim ballastid saaks külge ühendada ja ei peaks neid tuledega kaasas olnud Hella ballaste üldse ühendamagi):
Pilt
2x uued 4300K D2S 35W pirnid:
Pilt

Kui nad nüüd ükskord sealt Hiinamaalt kohale jõuavad, panen mõlemad külge ja kui viga säilib, siis tunnistan, et need Xenon-tuled on minu üle võitu saanud ja tõstan ette vanad kollased tuled ja halogeenid. :oops:
Kaaskannatajad pole veale lahendust saanud? :D
Viimati muutis kevva, 22 Veebr 2013, 18:56, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisasin teksti.
Kasutaja avatar
tibullus
Veteran

Ei ole midagi teinud vahepeal. Plaanis on ühte asja proovida aga seda vaatab siis, kui rahaliselt veidi kosunud olen( ketivahetus kogu kupatusega+ katalüsaator tegi rahakotis puhta töö) ja geneka rihma rullikut(uid) vahetama hakkame. Kui nina juba maas, siis saab seal nende juhtmetega paremini mässata. :wink:
W8
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Otse pole saanud voolu panna?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
kevva
Veteran

Otse voolu ei pannud jah. Kohale jõudsid vahetükid, mille abil sai pandud külge nüüd tavalised Hiina HID ballastid. Kõige odavamad plastikujunnid. Kõik hakkas toimima Plug n' Play. Senised ~15 tuledelülitust on olnud edukad ja tuled süttivad absoluutselt probleemideta esimesel lülitusel. Mõnus! :)

Kuna teema sobib, siis seoses B5 OEM Xenon-tuledega, on keegi neid lahti kakkunud? Eriti pean silmas luupe. Valgustugevus on rängalt erinev. Kui üks näitab veel normaalselt, siis teine justkui hõõguks. Ma ei oskagi seisukohta võtta, kas nad on mustad siis? Kuidas neid puhastada? Või on lihtsalt oma ea ära elanud? Pagana häda ja viletsus nende tuledega, aga jonni ka jätta ei saa! :) Et välistada pirni viga, siis eelnevalt oli sees uus Hiina pirn, seejärel panin kasutatud Philipsi. Valgus ei paranenud ja seis jäigi, et üks Xenon hõõgub, teine põleb rahuldavalt. :D

Siin ka näha teravamale silmale, et kuidagi selline "mahe" valgus tuleb ühest luubist, teine valgustab oluliselt tugevamalt.
Pilt
Pilt
Viimati muutis kevva, 12 Mär 2013, 17:30, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Liitsin kaks posti.
Vasta

Mine “Elektroonika”