mul mure. vahetan hetkel enda passat 1.9 66kw tdi kasti. all oli automaat kast, kuid see just 2ra v6etud. tahan panna manuaali ja siit siis kysimus, et kas ma pean v2ntv6lli otsas midagi vahetama kah? n2iteks mingi laagri panema? v6i pean panema mingi puksi sinna hoopis?
kysimus k2igukasti vahetuse kohta automaat-manuaal
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
kysimus k2igukasti vahetuse kohta automaat-manuaal
tervist
mul mure. vahetan hetkel enda passat 1.9 66kw tdi kasti. all oli automaat kast, kuid see just 2ra v6etud. tahan panna manuaali ja siit siis kysimus, et kas ma pean v2ntv6lli otsas midagi vahetama kah? n2iteks mingi laagri panema? v6i pean panema mingi puksi sinna hoopis?
v6i seal on juba puks???
xD
-
ivohi
- Huviline
- Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
- Tänatud: 6 korda
Re: kysimus k2igukasti vahetuse kohta automaat-manuaal
Laager on vaja panna, 66kw tdi´l peaks ka olema seal kohe sobiv pesa, et paigaldada manuaali jaoks mõeldud nõellaager.
Hooratta ja siduri korvi pead ka ostma koos siduri kettaga
-
t6nis3
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Hiline vastus küll teema algatajale ,kuid passateid on ju nii otse mootoriga,kui ka risti mootoriga. Otse mootoriga on vaja väntvõlli sisse laagrit, risti asetseval mootoril seda vaja pole.