golf 4 esitiivad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
golf 4 esitiivad
Otsin golf 4 paremat ja vasemat esitiiba,värvuselt punane, roostevaba, olen otsind romulatest aga neil hinnad kõrgemad kui poest uus osta, vãrvida samas ise väga ei soovi.
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
Re: golf 4 esitiivad
lammaris 36 eurikut pigem osta sealt OE kasutatud kui uus odav B kat.
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Naised saunas rääkivat jah,et see B osa pidavat ikka kvaliteedilt kehvem omajagu olema...lisaks võimalikud probleemid külge sobitamisel. Ennem ostaks samuti korraliku A osa...kasvõi lammarist.vredestein kirjutas:lammaris 36 eurikut pigem osta sealt OE kasutatud kui uus odav B kat.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Saab ka b-osa korralikult külge ja värvitud aga aega ja vaeva on rohkem. Samas kui otsid kindlat värvi lammutustest siis võid jäädagi otsima. Kui on korralikud kasutatud ja originaalid lammaris siis võta kohe ära ja lisa värvimistöö juurde sest kui leiadki õiget värvi on nad tavaliselt kraabitud (sõltub kuidas neid hoitud on) ja nii ehk nii tuleb arvestada vähemalt lakkimisega kui mitte ka ülevärvimisega. Kindla ostusoovi korral tee turg-foorumisse nõuetele vastav ostuteema ka.bobster kirjutas:Otsin golf 4 paremat ja vasemat esitiiba,värvuselt punane, roostevaba, olen otsind romulatest aga neil hinnad kõrgemad kui poest uus osta, vãrvida samas ise väga ei soovi.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..