6k dsg õlivahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
6k dsg õlivahetus
Ei leidnud 6 käigulise kohta vajavat infi, nimelt kui palju õli ja kas saab alt kõik kätte? SEE peaks olema märg siduriga ikka? 7k lihtne.. Mis Õli seal sees käib?
2009 125kw tdi
2009 125kw tdi
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: 6k dsg õlivahetus
Ise sa kogu õli kätte niikuinii ei saa. Mina olen vähemalt kõik sõbrad/tuttavad saatnud siiski spetsialistide juurde dünaamilisse õlivahetusse.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
jamh, 4...l tuli välja ja sisse läks veidi rohkem. Kast töötab hetkel paremini. Filter aku all, saab ilma akut eemaldamata kätte 24 padruniga ilusti.
Kõike ei saa jah kätte kahjuks, aga noh, vast pole hullu.
Kõike ei saa jah kätte kahjuks, aga noh, vast pole hullu.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Kui kohe vana õli kõik kätte ei saa ,siis tee topelt vahetust. Nimelt veelkord. Siis on ju OK.
Viimati muutis J.Aru, 16 Aug 2016, 22:52, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Teemaväline jutt eemaldatud
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Õli pole vaja topelt vahetada, sest 6k-märg ehk DQ250 on niivõinii õlivahetus ette nähtud iga 60 000km tagant.
Viimati muutis J.Aru, 16 Aug 2016, 22:52, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Miks peaks järgmine omanik õnnetu olema, kui sai auto mille kast oli müügihetkeks mõned kümnedtuhanded ainult sõitnud? Kastile polnud veel esimest hooldustki tehtud, kuna sain selle pm. uuena.t6nis3 kirjutas:Kui kohe vana õli kõik kätte ei saa ,siis tee topelt vahetust. Nimelt veelkord. Siis on ju OK.Aga dsg. Kahju nendest,kes maksavad pappi sellisele autole millel on dsg . Poisid Teil on odavam last kasvatada täiskastvanuks ,kui omada ülalpidamise kulude kohapealt käigukasti D S G. Muidugi tuleb appi kasutaja Tarmi ala JUSSIKE ,kes kiitis ju oma passatit D S G käigukasti ,kuid õnnetu oli see järgmine omanik, kes selle sai.Tehniliselt kokkuvõte. D S G käigukast on auto mootori küljes liiga prrobleemne, kallis. Samas mida ütlen. Maitse üle ei vaielda. Ise tead ,mida ostad.
See, kui sina oma maailmas kivikirveid kasutatud, ei tähenda et ülejäänud maailmas kõik samal tasemel peavad jätkama. Ime, et sa arvutit üldse oskad/julged kasutada või suhtled meiega Feliksi kaudu?
Pole ka ime, miks muidu su kirjutised loetamatud on.
Ja muide, endiselt pole ma Tarmiks muutunud, ega ka ühegagi sellisega tutvunud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
ˇJussike ,oman vanu autosid mille läbisõit on 350 tuh. kuni 470. Internetis on ju näha ülevaatlus punktis spidomeetri näit. Jutu mõte oli selles ,et D S G käigukast on siiski kapriisne. Samas tunnistad ise et see kast läks vahetusse. Kalliks läheb see D S G omamine. Kui keegi tahab oma autole paigaldada D S G käigukasti siis arvesta ka elektroonikaga.. Ei soovita.
- jussike
- Tunnustatud
Kõige kapriissem asi siin on sinu aju, mis ei suuda ühtegi uut asja vastu võtta. Minu pärast sõida kasvõi miljoniliste läbisõitudega uunikumidega, meist keegi ei käi seda sulle igas teemas nina alla hõõrumas, nagu sina seda teed. Tõsiselt ära hakkab juba tüütama see tarmi/jussike/passat/ D S G soigumine, ole hea ja osta endale elu ja kui pappi pole lõpeta enda ja teiste piinad ja ära palun enam suud pruugi asjadest, milledest sul vähematki aimu pole.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Nii vähe, et 470 000?
Ma just paar kuud tagasi prageerisin siin ostetava autode nimekirjast välja 2012 Passateid DSG!!! kastiga Rootsi taksosid LS 600 000 kandis... .
Ma just paar kuud tagasi prageerisin siin ostetava autode nimekirjast välja 2012 Passateid DSG!!! kastiga Rootsi taksosid LS 600 000 kandis... .
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
R 36 JA JUSSIKE ,kas ootate foorumis lödalõugu. huiapelle. See foorum on tehnilisest,tehnikat puudutav arutlemine.Magnus,siiski ausam oleks,kui suudad oma tehnilise sõbra Jussikesele mainida,et räägiks foorumis oma õige nime all. Mida see annab? Ausust ja kvaliteeti foorumisse.
- jussike
- Tunnustatud
Ja sinul on passis nimeks t6nis3?t6nis3 kirjutas:R 36 JA JUSSIKE ,kas ootate foorumis lödalõugu. huiapelle. See foorum on tehnilisest,tehnikat puudutav arutlemine.Magnus,siiski ausam oleks,kui suudad oma tehnilise sõbra Jussikesele mainida,et räägiks foorumis oma õige nime all. Mida see annab? Ausust ja kvaliteeti foorumisse.
Ps. mind on üle poole elu kutsutud jussikeseks, kui keegi õiget nime kasutab tundud juba ammu imelik.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Miks sa siis ajad kohe juttu teemaväliseks? Nii kui DSG-d mainida on t6nis3 kohal jutuga, et Jussikesel oli kunagi katkine DSG. Hetkel oled teemavälise möla alguses ISE ja ainult ISE süüdi.t6nis3 kirjutas:R 36 JA JUSSIKE ,kas ootate foorumis lödalõugu. huiapelle. See foorum on tehnilisest,tehnikat puudutav arutlemine.Magnus,siiski ausam oleks,kui suudad oma tehnilise sõbra Jussikesele mainida,et räägiks foorumis oma õige nime all. Mida see annab? Ausust ja kvaliteeti foorumisse.
Samamoodi võiks küsida, miks kellelgi on mingi teine kasutajanimi foorumites, kui nende pärisnimi. See on internetis lubatud ja seda kasutatakse. See just teeb interneti kirjuks ja huvitavaks.
Jussikese õige nimi on Jussike ja kui sa lõpetaks möla tootmise ja ükskord postitusi lugema hakkaks, teaksid seda!!!
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... 54#p822054" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
On jah, ja ei näe oma isiku tunnistamise K Miks vaja ajada kammajaad,ko0hapealt midagi valesti. Pätid ja pederastid kasutavad oma inteninteedi varjamiseks koode, varju nime.Jussike , oled sündinud 1976.R36 CA, 1988 TEINE POOL. Miks on vaja foorumisse tulla X nime all? Häbenete ?`
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 61 korda
- Tänatud: 117 korda
Jah, mina häbenen. Kergem on meeles pidada mu foorumi nime kui päris oma. Võibolla t6nis3 peaksid sa oma nimeks panema ees-, pere- ja neiupõlve nimed koos isikukoodiga, et kõik teaksid täpselt kes sa oled. Milleks teha sellest selline suur probleem?
Teemasse ka. Mina olen see rumal, kes on sõitnud päris mitmete DSG masinatega. Ka täiesti sellistega mis olid esimesed DSG-d üldse. Mina ei kahetse, et seda teed olen läinud. Mugavus maksab. Ja nii kaua kui selle eest hoolitseda, kestavad nad ka. Muidugi on neil vigasid, kuid kellel/millel ei oleks?
Teemasse ka. Mina olen see rumal, kes on sõitnud päris mitmete DSG masinatega. Ka täiesti sellistega mis olid esimesed DSG-d üldse. Mina ei kahetse, et seda teed olen läinud. Mugavus maksab. Ja nii kaua kui selle eest hoolitseda, kestavad nad ka. Muidugi on neil vigasid, kuid kellel/millel ei oleks?
Viimati muutis alkeemik, 16 Aug 2016, 22:21, muudetud 2 korda kokku.
- jussike
- Tunnustatud
Et siis sinu õige nime hääldus oleks siis selline: tkuusniskolm, pole pahat6nis3 kirjutas:On jah, ja ei näe oma isiku tunnistamise K Miks vaja ajada kammajaad,ko0hapealt midagi valesti. Pätid ja pederastid kasutavad oma inteninteedi varjamiseks koode, varju nime.Jussike , oled sündinud 1976.R36 CA, 1988 TEINE POOL. Miks on vaja foorumisse tulla X nime all? Häbenete ?`

- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
No näed siis, tegu ju selleaastase juubilariga! Hea, et meil sellised skotland jaardid foorumis olemas ont6nis3 kirjutas:...Jussike , oled sündinud 1976.