Passat B4 sidur
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B4 sidur
Lugu selline, et käiguvahetusel viskab pöörded lakke. Kui gaasi lahti lasen korra, siis viskab normi tagasi ja saab rahulikult edasi sõita. Pakun et siduriga mingi kala, et tuleks järsku ära vahetada? Samas käigud lähevad kõik kenasti sisse jms. Keegi ehk teab täpsemalt, kuidas tolle probleemiga toimetada.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Passat B4 sidur
Käiguvahetusel tulebki gaas lahti lasta või kuidas autokoolis manuaaliga sõitma õpetati?
Kui sidur libiseb siis üleslastud siduripedaali korral järsemalt kiirendades viskab pöörded ülesse aga kiirus ei suurene.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Seda ma ootasin et keegi tuleb ütlemaGTI kirjutas:Käiguvahetusel tulebki gaas lahti lasta või kuidas autokoolis manuaaliga sõitma õpetati?Kui sidur libiseb siis üleslastud siduripedaali korral järsemalt kiirendades viskab pöörded ülesse aga kiirus ei suurene.

Kuidas ma nüüd ütlengi, põhimõtteliselt ma võin veel 3sek ka oodata peale käigu vahetust ja enne gaasi vajutamis. Esimene laks gaasi vajutamist läheb ikka nõ "tühja".
Aga just, sinu teine lause kirjeldab hästi seda probleemi

Tagantjärgi oma esimest kirjutist lugedes saan ka aru jah, et sõnastasin asja veits valesti, nagu ei laseks üldse gaasi lahti

Viimati muutis elaribay, 13 Dets 2016, 19:05, muudetud 1 kord kokku.
Samas kärsa haisu kuskilt tunda ei ole. Aga märgid näitavad, et sidurilibisemine siiski teemaks on.t6nis3 kirjutas:Siduri libisemise korral on kohe ka tunda spetsiifilist kärsa haisu.
Hmm...nüüd läbi google jõudsin siia samasse foorumisse tagasi, kus kellegil on Golfiga sama jama olnud. Seal ka natukene juttu probleemi lahendamisest. Otsisin ka ise siit neid teemasi, aga nii sügavale ei sukeldunud. Ühesõnaga ilma tõstuki või kanalita seda tööd ära ei tee nagu ma aru saan, kuna käigukast vaja ka maha võtta.
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=52&t=47018" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=52&t=47018" onclick="window.open(this.href);return false;