K: Golf 2 soojenduslyliti valgustus??!??
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Golf 2 soojenduslyliti valgustus??!??
Nimelt probleem selline, et juba ei tea, mis ajast ei p?le soojenduse taustvalgustus...
Ei h?irinudki see asi, kui yhel ?htul pimedas tugeva vihma k?es s?ites j?rsku nad p?lema l?ksid...ei s?itnud august l?bi ega midagi...lihtsalt lampi...siis mingi aeg kustusid j?lle ?ra ja siis uuesti p?lema....j?udsin sihtkohta, panin auto k?ima ja j?lle nad ei p?le...andsin paar s?bralikku matsu vastu armatuuri, et ehk l?hevad p?lema, kuid ei miskit...kas kellelgi on sama vigurit teinud v?i oskab suunata, kuhupoole ja mida ma vaatama peaks?:)
Ei h?irinudki see asi, kui yhel ?htul pimedas tugeva vihma k?es s?ites j?rsku nad p?lema l?ksid...ei s?itnud august l?bi ega midagi...lihtsalt lampi...siis mingi aeg kustusid j?lle ?ra ja siis uuesti p?lema....j?udsin sihtkohta, panin auto k?ima ja j?lle nad ei p?le...andsin paar s?bralikku matsu vastu armatuuri, et ehk l?hevad p?lema, kuid ei miskit...kas kellelgi on sama vigurit teinud v?i oskab suunata, kuhupoole ja mida ma vaatama peaks?:)
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
- Tänanud: 2 korda
Vaata soojenduse tabloo taha ning kontrolli kas tablood valgustav pirn on korralikult ?henduses. Seal on sellistmoodi pirn mis peaks koos pirnipesaga v?lja tulema, v?ib-olla on m?ni pirni klemm halvasti, mis annab ?hendust siis kui tahab. Paneeli k?ttesaamine on ka lihtne muide.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!
Roheline oli minu oma, kusjuures teda ei m?juta see regulaator, mis muudab pirnide heledust spidoblokile ja ohutule, tagaklaasi soojenduse ja udutule lylititel...p?leb konstantselt heledalt ja p?ris ilus oli vaadata pimedas, kui aus olla:D Omme kui ilm lubab, siis l?hen lammutan laiali, ehk saab sotti miskit, praegu ilget lund sajab taevast alla ja ma saan aind v?litingimustes teha:P
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
G2 soojendushoobade paneeli valgustuse pirn pole lihtviisil vahetatav - paneeli lahti l?hkudes saab pirni k?tte ja mingi analoogi asemele aga natuke nokkimist asjaga on.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..