K: Golf 2 soojenduslyliti valgustus??!??

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
romeoD

K: Golf 2 soojenduslyliti valgustus??!??

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Nimelt probleem selline, et juba ei tea, mis ajast ei p?le soojenduse taustvalgustus...
Ei h?irinudki see asi, kui yhel ?htul pimedas tugeva vihma k?es s?ites j?rsku nad p?lema l?ksid...ei s?itnud august l?bi ega midagi...lihtsalt lampi...siis mingi aeg kustusid j?lle ?ra ja siis uuesti p?lema....j?udsin sihtkohta, panin auto k?ima ja j?lle nad ei p?le...andsin paar s?bralikku matsu vastu armatuuri, et ehk l?hevad p?lema, kuid ei miskit...kas kellelgi on sama vigurit teinud v?i oskab suunata, kuhupoole ja mida ma vaatama peaks?:)

Derthin
Huviline
Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Derthin »

Vaata soojenduse tabloo taha ning kontrolli kas tablood valgustav pirn on korralikult ?henduses. Seal on sellistmoodi pirn mis peaks koos pirnipesaga v?lja tulema, v?ib-olla on m?ni pirni klemm halvasti, mis annab ?hendust siis kui tahab. Paneeli k?ttesaamine on ka lihtne muide.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!

romeoD

On kyll jah, aga kui ma spidokablokki vahetasin, siis kogemata suutsin tolle paneeli ?ra l?hkuda v?ikestviisi, aga tuled ei p?lend juba enne seda:D Aga uurib siis n?dalavahetusel:)

crister
Huviline
Telefon: 58136077
Auto: 3xG2,3xT3,T2,2xCaddy Mk1, B3,B5
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas crister »

Mul sama teema.. K?ik p?leb peale selle ala. Tuhatoosivalgustus ka p?leb..
"I think the digifiz is the gadget of gadgets for the mk2." VwVortex.com

jimny
Huviline
Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW

Lugemata postitus Postitas jimny »

mul ka soojendusv?rkide taust ei p6le, isegi ei tea mis v?rvi see olla v6iks...ilmselt mingi tyypviga G2del

romeoD

Roheline oli minu oma, kusjuures teda ei m?juta see regulaator, mis muudab pirnide heledust spidoblokile ja ohutule, tagaklaasi soojenduse ja udutule lylititel...p?leb konstantselt heledalt ja p?ris ilus oli vaadata pimedas, kui aus olla:D Omme kui ilm lubab, siis l?hen lammutan laiali, ehk saab sotti miskit, praegu ilget lund sajab taevast alla ja ma saan aind v?litingimustes teha:P

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

G2 soojendushoobade paneeli valgustuse pirn pole lihtviisil vahetatav - paneeli lahti l?hkudes saab pirni k?tte ja mingi analoogi asemele aga natuke nokkimist asjaga on.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Vasta

Mine “Elektroonika”