?li ja selle erinevus

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
etkar
Huviline

?li ja selle erinevus

Lugemata postitus Postitas etkar »

tahaks tead miks ei tohi v?i tohib panna pumpt??s/commorail s?steemiga mootorisse seda mitte kallist ?li
see kallis ?li mida tarnitakse ja peab panema v?idavad ?li toojad mulle et pumpt??s mootori karterisse satub rohkem k?tust ja selle p?rast tahaks teada kas tohib ka panna teist ?li.

etkar
Huviline

Lugemata postitus Postitas etkar »

?ks omadus miks peab seda kallis ?li panema on nukkv?ll see pidi ?ra kuluma kui ei kasuta ?iget ?li nii v?idab ?ks diisli mees

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

ei sa ei pea seda kallist ?li panema pane odavamat siis on moto remont kallim ja kui paned kallimat (5w-30 ) siis on moto remont odavam
elu on ilus kui on valikuid
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

Zorgilaator
Huviline

Lugemata postitus Postitas Zorgilaator »

ei hakanud uut teemat tegema, kysin siin samas et siis mul on varsti ?livahetus tulemas. sattusin ykskord yhte firmasse kus taheti mulle LOTOS ?li p?he m??rida. ise ei ole sellest firmast midagi kulnud. ?kki oskate midagi ?elda selle firma kohta. tehti pakkumine 5 liitrit ?li 500.- pidi olema spetsaalselt pumpdyysidega diisel masinatele, mis mule sobiks.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

K?si selle ?li kvaliteedi klasse n?ha (kirjas pakendil) - siis saab t?psemalt edasi r??kida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

hartsi
Huviline
Telefon: 53901498
Auto: B6 1,9tdi AVF
Lugemata postitus Postitas hartsi »

Algselt postitas: Zorgilaator
ei hakanud uut teemat tegema, kysin siin samas et siis mul on varsti ?livahetus tulemas. sattusin ykskord yhte firmasse kus taheti mulle LOTOS ?li p?he m??rida. ise ei ole sellest firmast midagi kulnud. ?kki oskate midagi ?elda selle firma kohta. tehti pakkumine 5 liitrit ?li 500.- pidi olema spetsaalselt pumpdyysidega diisel masinatele, mis mule sobiks. ?
Lotos Traffic Diesel 505.01 SAE 5W-40

Vasta

Mine “Diislid”