Kui palju võib auto võita juurde kw-te õhufiltri vahetusega, kuid kas see on ka koormav mootorile ?
[Muudetud: 12-10-2009 k0x.]
Õhufilter
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
väidetakse, et sport filter annab 1-3 kW, vabam väljalase 1-3 kW, koos aga üle 5 kW.
ma panin enda passatile sportpaneelfiltri ja kui gaas põhja suruda, siis tundub, et on erksam kui enne, varem nagu ujutas selle peale üle või midagi. lambda näitas ennem rikast segu ka. peale vahetust ei ole kontrollinud. mootor 1.8 55 kW.
[Muudetud: 12-10-2009 daff]
ma panin enda passatile sportpaneelfiltri ja kui gaas põhja suruda, siis tundub, et on erksam kui enne, varem nagu ujutas selle peale üle või midagi. lambda näitas ennem rikast segu ka. peale vahetust ei ole kontrollinud. mootor 1.8 55 kW.
[Muudetud: 12-10-2009 daff]
:thumbdown:jahm, ma olen ka 100% kindel et kilowatte sa sealt küll juurde ei saa:)
see erksamaks muutumise asi, ehk oli sul vana filter ilgelt umbes?:smilegrin:
häält ta muudab ikka kui järsku gaasi anda:) Paigalda siis omale juba komplektne uus sisse lase ja väljalase:) sama firma omad ja näiteks 2,5" , ei tea kas sealt mingeid heppasid tuleb aga su 55kw teeb sis vähemalt vihast häält:)
edu neile kes kleepsude ja koonusfiltritega oma autodel eluigalühendavad ja "saavad" 50+hp lisaks:D
see erksamaks muutumise asi, ehk oli sul vana filter ilgelt umbes?:smilegrin:
häält ta muudab ikka kui järsku gaasi anda:) Paigalda siis omale juba komplektne uus sisse lase ja väljalase:) sama firma omad ja näiteks 2,5" , ei tea kas sealt mingeid heppasid tuleb aga su 55kw teeb sis vähemalt vihast häält:)
edu neile kes kleepsude ja koonusfiltritega oma autodel eluigalühendavad ja "saavad" 50+hp lisaks:D