Et iseäralikud (seierid mingis huvitavas asendis) või muidu huvitavad läbisõidu numbrid kuskile koguda.
Kellele ei sobi, ei pea ju siia piiluma

Mõned enda hetked siis:

Moderaator: etnies858

Tubli. Tegelikult on mul selline näit olemas,aga kvaliteet nii hägune, et ei kõlba avalikustada.
  Tubli. Tegelikult on mul selline näit olemas,aga kvaliteet nii hägune, et ei kõlba avalikustada.

,sinna veel 32tuhat jäänud
 ,sinna veel 32tuhat jäänudLäbisõiduga pole küll pistmist, aga odo näit on ~5200 kmHardiGTI kirjutas:Huvitav kellel on klubist kõige suurema läbisõiduga golf 2 ja samas kõige väiksema ls golf 2 ?

Äkki kandideerib suurima läbisõidu tiitlile (A)HardiGTI kirjutas:Huvitav kellel on klubist kõige suurema läbisõiduga golf 2 ja samas kõige väiksema ls golf 2 ?

Kindlasti tee pilti ka ! :t.trees kirjutas:isiklikult pilti ei ole, aga mul 709 000km ees
 siia maani kõige suurem LS
  siia maani kõige suurem LS  
 Õiget läbisõitu sa vaevalt tead sel auto, praegu on ainult 70 968 km sul seal
 Õiget läbisõitu sa vaevalt tead sel auto, praegu on ainult 70 968 km sul seal  

Ei teadnudki, et tallatakso kilometraaži loebCeltic kirjutas:Pole küll Volkar, aga loodan, et näkku ei lööda.
<<pilt>>
Ja sellel autol teine ring alles.

Kindel, et see tallatakso on? See äkki pisut kõrgemalaksel kirjutas:Ei teadnudki, et tallatakso kilometraaži loebCeltic kirjutas:Pole küll Volkar, aga loodan, et näkku ei lööda.
<<pilt>>
Ja sellel autol teine ring alles.

.
.