t?iesti n?us et suure mootoriga isend on kindlasti ka v?limuselt midagi muud. Uus Golf ajas mulle ka kuni GTI n?gemiseni veidi ??k-refleksid peale.Originally posted by sfinx
Ma kujutan ette, et peale seda kui k?ik meist on n?inud 20" ratastega, madalat, musta l?ikivat supercharged V-mootoriga Passatit (mis niikuinii varem v?i hiljem kellegi poolt ehitatud saab) siis muudavad paljud arvamust.
Mulle meeldib. Ja meeldib pigem see, milliseks on v?imalik seda autot teha, mitte see milline ta plekkvelgede ja koledav?rviga v?lja n?eb![]()
B6 Passat
Moderaator: etnies858
- ompracing
- Klubiline
- Auto: Golf mk6 R , Golf mk4 1.8T 4motion,Golf mk4 1.8 4Motion, New Beetle 3.6 VR6 4motion , New Beetle 1,9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 70 korda
Ostes uue "Auto Tuningu",sain kohe meeldiva yllatuse osalisex,nimelt oli seal juba tehtud virtuaal tuningut...ja sellest suht n?medast tagumendist oli saadud "5+" !!! Nii nagu ents kommenteeris uut golfi...ausalt mullegi ei meeldinud,kunix n?gin GTI -d ...siis vajus samuti karp lahti
:D !!! Aga no ma AUSALT ei taha teada,millised on meie armsad s?brakesed ca.10 aasta p?rast ...
:D:D

-
- Huviline
- Auto: VW TYP3 Variant´69 VW 1302S ´71
http://www.germancarfans.com/tuners.cfm" onclick="window.open(this.href);return false; ... 060117.001
V?ga k?va Passat minuarust. Originaal on ilus, aga tuunitud veel ilusam;)
V?ga k?va Passat minuarust. Originaal on ilus, aga tuunitud veel ilusam;)