Mure bensupumbaga G2 1.8 gti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56212567
- Auto: VW Corrado 2.0 16V ; Golf II ; Kawasaki ZX6R
Mure bensupumbaga G2 1.8 gti
Nimelt hakkas ?ks p?ev selline asi, et bensupump (p?hja all siis) j?i t??le peale s??te v?lja keeramist ja ei l?petanud surisemist isegi selle peale kui ma eemaldasin kaitsmeplokist kaitsme ja relee mis peaks seda juhtima... Praegu lahendasin asja nii et l?ikasin juhtme l?bi ja panin l?liti vahele, aga ??rmiselt t??tu on kogu aeg seda l?litada... ja kui sisse unustan siis t?mbab aku suht kiirelt t?hjaks:mad:
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Kui bensupump relee eemaldamise kiuste edasi t??tab saab sellest j?reldada et eemaldasid vale relee/kaitsme v?i on keegi el. s?steemi n?. ratsinud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 56212567
- Auto: VW Corrado 2.0 16V ; Golf II ; Kawasaki ZX6R
Kuna n??d ilmnes selline asi, et vahepeal j??b pump t??le ja kohati ei j?? siis kahtlustan s??teluku p?hja kulumist... Peale selle vahetamist annan teada kas viga selles oli: ehk on info ka kellegile teisele kasulik :dAlgselt postitas: onuke112
Nimelt hakkas ?ks p?ev selline asi, et bensupump (p?hja all siis) j?i t??le peale s??te v?lja keeramist ja ei l?petanud surisemist isegi selle peale kui ma eemaldasin kaitsmeplokist kaitsme ja relee mis peaks seda juhtima...
S??telukk l?litab releed ja relee omakorda pumpa. Seega kui vool ikka l?bi relee k?ib, siis s??telukus asi ei saa olla. Kui on aga "rats" s?steem siis v?ib otse vool v?etud olla k?ll. Teades et s??teluku p?hi on selle auto ?ks stemini tehtud asju, siis tasuks sinna eraldi relee panna k?ll, sest bensupump (v?i ?igemini 2 pumpa) v?tavad v?ga korralikult voolu.
Mul endal oli ?ksvahe s?steem kus bensupump sai voolu sigaretis??tajast. Paraku sulasid k?ik s??tajapistikud m?ne aja p?rast ?les.
Mul endal oli ?ksvahe s?steem kus bensupump sai voolu sigaretis??tajast. Paraku sulasid k?ik s??tajapistikud m?ne aja p?rast ?les.