Golf3 GTI-s miskit suitseb.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Mort
Huviline

Golf3 GTI-s miskit suitseb.

Lugemata postitus Postitas Mort »

T?pselt selline mure siis ongi. Kuna asi peaks olema mingis juhtmes vai asjas siis asi peaks kuuluma siia elektroonika alla. Lugu ise selline, et vahel kui auto k?ivitan tuleb salongi natuke suitsu kuskilt roolitagant (korra kui plastikkestad maas olid siis tundus, et suitsu tuleb ohutulel?liti ?mbrusest).. Enamustel k?ivituskordadel pole aga suitsust j?lgegi. Piilusin ?le k?ik juhtmed ja kaitsmed ja pistikud ning k?ik tunduvad olevat nagu uued ja ei mingit j?lge kuskil sellest, et miskit oleks k?rsand. Aga suitsu l??b ikkagi vahel k?ivitades sisse. Seega kuskil ikkagi miskit peaks v?ga valesti olema.

Ehk kellegil esinend analoogset asja v?i oskab n?u anda kuna mul endal aju otsas selle kohapealt ja t?esti ei tahaks n?ha, et leegid vallutavad auto.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Vaata aku ja kerevaheline miinusjuhtme ?hendus ?le - kui ?hendus vilets hakkab starteri vool k?ivituse hetkel mujalt massi?hendustest minema, k.a. ka salongist (endal oli t?pselt sama jama).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Mort
Huviline

neetud... see miinusjuhe oleks kerek?lge nagu kinni kasvand. Seda ei saand kohe mitte lahti ukerdada aga teisest otsast sain klemmid puhtaks kraabitud januh t??le pannes oli loomulikult j?lle suits v?ljas ja siis ummes neli j?rgmist k?ivitamist m??dusid j?lle suitsuta. N??d ma muidugi k?lan ?limalt lollilt vist, muidugi seda ma autode vallas olen kah aga, et kudas ma seda ?hendust kontrollin. Palju sellise jandi likvideerimine kuskil teeninduses v?iks plekkima minna?

Tan
Huviline
Telefon: 56845550
Auto: VW Golf 1R ; VW Golf V GTI ; 2x VW Scirocco II ; VW Multivan T5

Lugemata postitus Postitas Tan »

Kas sa s??teluku kontaktplaadi oled ?le kontrollinud?
Kontakt : 56 84 55 50

Mort
Huviline

Seda pole teind kuna ?ks v?he targem s?ber v?itis, et seal ei saaks miskit olla. Siiani olen ma vaid ?le vaadand juhtmed, kaitsmed ja pistikud ja niipalju kui ma n?ind on need k?ik ilusad ja pole mingitki k?rssamise j?lge. Januh t?na siis sai need akupoolsed klemmid kah ?le n?hitud.

Mort
Huviline

Ma ise olen p??dnud kah m?elda et ehk mingist ilmast vai ingel [VW Bot: "Keel korda!"] teab millest v?ib see suits tingitud olla. Aga pole nagu miskit sellist kindlat tuvastand mille peale see v?iks tulla vai mis tingimustes. Lihtsalt vahel kui k?ivitan viskab suicu roolitagant v?lja ja hetkep?rast see hajub ja k?ik. Vaheapeal oli mingi paus suitsutulemises kah, vaata et lausa 2 kuud. Kuid nuh n??d ikka nii et suht vahelduva eduga tuleb, enamustel kordadel muidugi mitte. Kui suur on ?ldse oht, et sellise asjaga punane kukk v?imu v?tab. Jama selles et muidugi tulekustutit ju mul kah pole :(

Insomnia
Huviline

Lugemata postitus Postitas Insomnia »

Algselt postitas: Mort
...Kui suur on ?ldse oht, et sellise asjaga punane kukk v?imu v?tab. Jama selles et muidugi tulekustutit ju mul kah pole :(
Oht v?ib ?elda, et on v?ga suur. Kui see k?rssamine mingi muu ?henduseni j?uab siis on see ainult sekundite m?ng..
Ise endal kunagi l?ks + ja mass kokku kogemata kui midagi ?hendasin seal armatuuri all... Pl?ks k?is ja juhtmetelt isolatsioon l?ind, k?rssas nii mis hirmus. P?hipoint selle juures ongi see, et auto on ju kergesti s?ttivaid materjale t?is...

PS: Osta omale tulekustuti ja pane kergesti k?ttesaadavasse kohta:cool:

Mort
Huviline

k?ige lollim ongi tegelt asjajuures see et alati seda suitsu ju ei tule. Januh kui ma l?eks kuskile t??kotta ja laseks onud auto kallale, siis nad vaataks mind kui lolli kui just seehetk miskit ei tule. Januh sellega ikka nii kah kahjuks pole nagu ma lootsin, et asjad mis ise katki l?evad, l?evad ise ka korda.

Tan
Huviline
Telefon: 56845550
Auto: VW Golf 1R ; VW Golf V GTI ; 2x VW Scirocco II ; VW Multivan T5

Lugemata postitus Postitas Tan »

Sellegi poolest soovitan viga otsida s??teluku juurest/seest.P?hjus ju su enda s?nades :suits tekib just k?ivitades .
Ja see p?lema minemise oht on t?esti v?ga suur.
Likvideeri see viga kiiresti ?ra enne kui ........

Ps.Olen ise sellise probleemiga v?idelnud ja kaotasin armatuuri aluse juhtmestiku :(
Kontakt : 56 84 55 50

Mort
Huviline

Egas jah, asi on suht naljast kaugel. Peab asja kuskile t??kotta vist ajama. Mudugi iseasi kudas ma seal seletan mis ?da kui enamuse ajast k?ik korras. Ise nagu ple autoalal nii teadja, et ise k?ike seal uurima hakata ja n?ppima. Ainult asi millest ma aru ei saa on see et kui seal miskit ikka pees siis kuidas enamustel kordadel ei tule mingit suitsu. Idee poolest kui miskit n?ssus on siis peaks ju vist koguaeg k?ivitades asi k?rssama, v?i ma millestki valesti aru saand?

Mort
Huviline

Saaga j?tkub! Et siis sai mingi asjalikumat sorti elektrikuga suheldud ja see v?itis 100% et sellisest asjast auto p?lema ei l?he. V?itis, et tema poole ennemgi Audide ja Volkarite juhid p??rdund sellise murega. Pidavat olema mingist tolmust vai ingel [VW Bot: "Keel korda!"] teab mis asjast, n?. m??duv n?htus. Niiet n??d ma ei saa enam millestki aru. Nagu mingi viga oleks aga elektrikuonu ?tleb, et muretsemiseks pole p?hjust.

ps. T?na ilmnes natuke uus asi, et kui sai asi t??le pandud siis tuli natuke ka suitsu ja samaaeg viskas m?ningad korrad tahhomeetri n?itu 2000 peale t?hjal k?igul. Ei teagi n??d kas see seotud vai lihtsalt mingi kokkusattumus, ennem pole sellist asja t?heldand.

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Pigem vaheta elektriku, eks neid isehakanud elektrikke leidu meil k?llaga...

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Vaata uuesti roolikatete alla - elektrik?rsaka korral peaksid ka mingid sulamisj?ljed olema (n?it. juhtmete isolatsioon). Teinekord hoia sellistest asjalikest ''elektrikutest'' kaugemale kes v?idavad et suitsemine ja k?rsahais pole ?ldse ohtlik autole.:D
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Mort
Huviline

imelik ongi asja juures see et k?ik juhtmed ja pistikud on nagu uued. Pole mingeid sulamis vai ?ldse k?rssamis j?lgi kuskil. Hetkel on see plastmass kest mul ?ldse maas niiet s?idan nagu varastatud autoga. Agamis saab ?ldse selles n?. vaias seal k?rsata kuhu k?ik need pistikud l?evad, st. kas seal ?ldse on miskit mis sedasi pidevalt saaks k?rsata. Ja selle kogu kupatuse lahti kiskumine on vist paras kebens.

vwgolf2
Huviline
Auto: VW Golf III 1.9 TD

Lugemata postitus Postitas vwgolf2 »

ise soovitan sul sellelt autolt k?ik pistikud tagant kakkuda ja korralikult ?le vaadata.( kaitsmeplokist samuti) endal oli golf 2-el sarnane probleem. alguses tuli suitsu ja ?hel heal p?eval tekkis t?ielik l?his ja tuledel?liti k?rrsas t?iesti kokku juhtmeid p?him?tteliselt ei olnud enam ollagi. p?rast, kui k?isin uut juhtmestikku ja l?litit ostma ?eldi , et mingi klemm oli kaitsmeplokist natukene paigast liikund ja selle p?rast l?bi k?rsandki l?bi. juhtmete tagasi panemisega ei tohiks probleemi eriti olla, sest need suht t?pse pikkusega juhtmed ja otsad on igal asjal erinevad.

janar103
Huviline
Lugemata postitus Postitas janar103 »

Algselt postitas: vwgolf2
ise soovitan sul sellelt autolt k?ik pistikud tagant kakkuda ja korralikult ?le vaadata.( kaitsmeplokist samuti) endal oli golf 2-el sarnane probleem. alguses tuli suitsu ja ?hel heal p?eval tekkis t?ielik l?his ja tuledel?liti k?rrsas t?iesti kokku juhtmeid p?him?tteliselt ei olnud enam ollagi. p?rast, kui k?isin uut juhtmestikku ja l?litit ostma ?eldi , et mingi klemm oli kaitsmeplokist natukene paigast liikund ja selle p?rast l?bi k?rsandki l?bi. juhtmete tagasi panemisega ei tohiks probleemi eriti olla, sest need suht t?pse pikkusega juhtmed ja otsad on igal asjal erinevad.

Jutt t?itsa asjakohane, kui ei taha, et auto maha p?leb. Ega muidu ei ?elda: kus suitsu seal tuld.

Mort
Huviline

Niisiis neljap?evaks on aeg Rahva Autos kirja pandud. Lasen neil seal ?le vaadata milles jama t?psemalt. Arvati, et kojameestehoovas mingi kala vai miskit.

vwgolf2
Huviline
Auto: VW Golf III 1.9 TD

Lugemata postitus Postitas vwgolf2 »

Kas said auto korda v?i?

jimny
Huviline
Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW

Lugemata postitus Postitas jimny »

vanemate auto ajab ka sealt tagant suicu vahest...said auto korda? milles asi oli? eriti ettevaatlikux teeb see et yx G2 juba l?x tuleroax, e tahax et G3 samamoodi l?hex...

Vasta

Mine “Elektroonika”