Signa pult lakkas t??tamast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Signa pult lakkas t??tamast
Juhtus siis nii, et pult lakkas lihtsalt t??tamast. Vahetasin siis patakad ?ra ja ikka midagi. Teenindusest ?eldi, et osta meilt uus pult (1000 krooni) ja asi lahendatud.
Kas keegi teab midagi antud probleemist? Olen kuulnud, et pidavat aitama kahte nuppu koos all hoides (v?i midagi taolist) puldile restart teha ja siis pidavad t??le hakkama?
Tegemist on volksu originaalpuldiga, kus v?ti samas k?ljes. Auto 99 aasta bora.
PS! Teise puldiga asi t??tab ilusti
H?das
Erik
[Muudetud: 9-11-2006 erk1]
Kas keegi teab midagi antud probleemist? Olen kuulnud, et pidavat aitama kahte nuppu koos all hoides (v?i midagi taolist) puldile restart teha ja siis pidavad t??le hakkama?
Tegemist on volksu originaalpuldiga, kus v?ti samas k?ljes. Auto 99 aasta bora.
PS! Teise puldiga asi t??tab ilusti
H?das
Erik
[Muudetud: 9-11-2006 erk1]
omal sama asi l?bi tehtud 
kui sul on 2 pulti, siis saab neid programmeerida ka ise (minul ainult 1 pult ning siis pean ikka teenindusse minema). T?psemaid jhtn??re progemise kohta v?id k?sida n?iteks Dixie k?est, kunagi istusime tunnikese minu puldiga j?nnates.
Kahjuks oli minu puhul tulemuseks ikkagi teenindus ja uus pult.

kui sul on 2 pulti, siis saab neid programmeerida ka ise (minul ainult 1 pult ning siis pean ikka teenindusse minema). T?psemaid jhtn??re progemise kohta v?id k?sida n?iteks Dixie k?est, kunagi istusime tunnikese minu puldiga j?nnates.
Kahjuks oli minu puhul tulemuseks ikkagi teenindus ja uus pult.
-
- Huviline
kusjuures, mul p?les punane tuleke kui nuppu vajutada ning sai prograqmmeerida ka, kuid ta ei pidanud seda meeles, progeda lasi, tegi vajaliku piiksu ja puha, aga siis unustas kohe j?lle ?ra mis talle "r??gitud" sai.
hooldamise kohta aga ... seleks, et j?uaks ALATI K?IK jupid autol v?lja vahetada, siis peaks ostma t?pselt 2x odavama auto kui raha on - kunagi ei tea mis juhtuda v?ib (v?).
hooldamise kohta aga ... seleks, et j?uaks ALATI K?IK jupid autol v?lja vahetada, siis peaks ostma t?pselt 2x odavama auto kui raha on - kunagi ei tea mis juhtuda v?ib (v?).
-
- Huviline
- Auto: Scirocco GTII & Passat B8
mul sarnane probleem, et pult ei t??ta. t?tt?elda kumbki pult ei t??ta. vahetasin patakad ?ra, kuid probleem ei kadunud. oleks, et ?ks pult ei t??ta, siis oleks puldi viga, aga kui m?lemad ei t??ta, siis vist keskus vigane? saab kuidagi originaal signa v?lja l?litada pulti kasutamata? autoks on 2000a passat
-
- Huviline
- Auto: Scirocco GTII & Passat B8
p??rdusin enne oma probleemiga ka saksa auto poole, mille teeninduse meister vastas nii
ma ei tea mis valemiga, aga ?ks pultidest hakkas uuesti t??le
selline asi ei tekita eriti usaldust :STsiteerin
Tere,
Signat maha v?tta pole v?imalik. Peate auto siia toimetama m?nel muul viisil, n?iteks treileriga
ma ei tea mis valemiga, aga ?ks pultidest hakkas uuesti t??le

r??gin siis ka oma mure ?ra mis mul eile juhtus. Autoks siis passat 99. K?isin lihtsalt ?oppamas ja n?hes ?he putka k?ljes silti et patareide vahetus, m?tlesin et vahetan ka ?ra kuna suht l?hedalt v?tab pult. Pani siis p?ss kaks uut patakat sisse, hinnaks 150-. L?ksin r??msal sammul auto poole ja juba kaugelt hakkasin proovima, et kuda v?tab, tulemuseks mitte midagi, ka auto juures tulemus null. L?ksin p?ssi juurde tagasi, see seal j?mmis veel nende klemmidega, et ?kki seal viga. ?hes?naga tund aega edasi tagasi jooksmist ja uksed ikka lukus. T?in kodust teise puldi, millel patakad kuival, panin sinna uued sisse ja ikka mitte midagi. Siis viis tee juba saksa autosse, kus ?eldi, et too auto siia ja asi vaja ?mber kodeerida. keerasin siis auto v?tmega lahti, h??led sisse ja saksa autosse, seal sai veeta toredad 2 tundi ja l?puks siis arve k?es 600-. V?hemalt oskan n??d ise pulti lahti v?tta