97a Passati kesklukk ja k?ikuvad p??rded.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jarnoxxx
Huviline
97a Passati kesklukk ja k?ikuvad p??rded.

Lugemata postitus Postitas jarnoxxx »

Selline probleem: esimesed uksed t??tavad probleemitult, kuid juhipoolne tagumine uks avaneb, kuid ei lukustu. Ja k?rvalistuja poolne ei ava ega lukustu? Ainult k?sitsi saab lukustada.

Ja p??retega on nii, et k?lmalt k?ik ok kuid sooja mootoriga k?igub ca.700-900 vahel ja pedaal ka ?rnalt liigub... on see normaalne??? V?i tuleb midagi ?ra vahetada?

Passat 1.8 92kw, 1997a.

T?nud

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

keskluku probleemile saad ilmselt lahenduse kui kontrollid ?le juhtmed mis l?hevad uksepostist ukse sisse, sealse kummist l??tsa sees. Ajapikku l?heb neil isolatsioon k?vaks ja murduvad siis hakkavad painduma sealt ja varsti ongi l?bi. Kuna sellel k?ib uste juhtimine elektrooniliselt (loe v?ga v?ikeste vooludega) siis piisab v?ikesestki rikkest, et jamama hakata. <kontrollida tuleb ka pistikuid seal samas ukseposti k?ljes ja vajadusel puhastada ja m??rida, sest ka niikuse t?ttu v?ib jebida. Ise olen 3 autol sama vea k?rvaldanud. Aga kui k?ik korras ja ?ldse ei liigu siis v?ib ka mootori viga olla ja kesklukumootor vahetub sellel autol koos terve lukumehhanismiga mida ma ka ?hel oma autol olen teinud ja just parem tagumine uks

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

nii keskluku probleemi saad vist lahendatud:)
aga p??rete kohta t?ki otsingusse
p??rded k?iguvad ma ei viitsi k?iki neid lahendusi siis copyda
viljandi mölamies

jarnoxxx
Huviline
Lugemata postitus Postitas jarnoxxx »

T?nud, vaatan need ?le ;D

Vasta

Mine “Elektroonika”