Suunatulede elektroonikas viga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1.9 TD
Suunatulede elektroonikas viga.
Asi on siis selline, et vahepeal j??b s?idu ajal, ning ka kohapela seistes sissse parempoolne suund. suund p?leb ainult, siis, kui s??de sees on . proovisin releed vahetada, aga see ei aidanud. ilma releeta p?leb ka suund edasi. Seej?rel, m?tlesin et ?kki on viga l?litis. Kakkusin siis l?liti tagant ?ra aga ikkagi suund p?les edasi. Vahepeal kustus suund siis j?llegi s?idu ajal ?ra ja sai s?ita. Siis aga korra oli vaja kasutada kohapeal ohutulesid , ( kui s??de ei olnud sees) ja siis hakkas ka koos ohutulede vilkumise taktis k?ima ka s??de sisse ja v?lja. Kust hakata otsima viga , ning milles v?ib viga olla ?
[Muudetud: 3-1-2008 vwgolf2]
[Muudetud: 5-2-08 pikksilm]
[Muudetud: 3-1-2008 vwgolf2]
[Muudetud: 5-2-08 pikksilm]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Kui on vana signapaigaldus (releedega) siis v?ib selle poole signa relee olla kinni j??nud, uuematel milledel on dioodid seda ei juhtu. L?hisega k?ll tegu ei ole - siis sulaksid kaitsmed v?i p?leks auto.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
selle asja nimi erialaringkondades on elektrikala:DAlgselt postitas: raiku
l?hiseid on ka selliseid mis ei pane autot p?lema
ntks minu l?his
paned auto k?ima tema laseb uksed lukku ja siis vahepel hakkas lahti kah tegema:)(vastavalt tujule
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
?nneks minu kala ujus ise minemaAlgselt postitas: GTIselle asja nimi erialaringkondades on elektrikala:DAlgselt postitas: raiku
l?hiseid on ka selliseid mis ei pane autot p?lema
ntks minu l?his
paned auto k?ima tema laseb uksed lukku ja siis vahepel hakkas lahti kah tegema:)(vastavalt tujule
viljandi mölamies
-
- Huviline
ma sain ka n??d enda probleemist lahti. k?isin ja koputasin siis suundade peale. ees stange peal olevale suunale koputades hakkasid tuled v?belema. koputasin siis veel peale ja jama l?ppeski ?ra
see j?rel harutasin selle suunatule sealt eest lahti ning selle pirini klemm oli vist natukle halvasti ja sealt see jura hakkaski. loodan, et sai ?ige koht ikka ?les leiutd 

-
- Huviline
ma ei saand, mitte midagi aru, mida sa k?sisid ;D:D ma ei teagi, kas see on ?ldse v?imalik, et kui klemm halvasti on siis hakkab suund sellist jura tegema, lihtsalt peale selle pirni klemmi ilusti tagasi panekut sai asi korda. vb ei olegi viga seal aga ma loodan, et oli, sest n??d paistis asi korras olevat. 

to viplala, ei tahagi vaielda,see k?igest mu arvmus
kuid v?in sinuga n?us olla sest ohukatel?liti sees leidub igasugu vigureid... sorri teemast m??da veits.

Algselt postitas: Viplalausu mind - sa ei taha minuga sellel teemal vaielda...Algselt postitas: paradoxx3
...
ma arvan et nagu enamustel volkaritel on ka boral suuna relee armatuuri taga juhi pool...
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda