1,9TDI 96KW moto ?hulugeja kontrollimine?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ranz2
Huviline
Kontakt:

1,9TDI 96KW moto ?hulugeja kontrollimine?

Lugemata postitus Postitas ranz2 »

Teema siis selline, et VW passat aastast 2004 mis omab 1,9TDI PD 96KW motot ja istub automaadi otsas on v?idetavalt natuke uimane ning v?tab tiba rohkem k?tet kui peaks. V?idetavalt sellep?rast, et omale nagu tundub k?ik korras ning automaadi kohta keskmine k?tusekulu 7,6 oleks kah nagu normaalne (pool linna, pool maanteed), aga s?bra t??kaaslasel on t?pselt sama masin t?pselt sama moto ning samuti automaadi otsas ning minek on erksam ning k?tusekulu alla 7-e. V?idetavalt pidavat sellist asja tekitama nendel ?hulugeja mis ei saa otseselt otsa vaid hakkab valetama. Kas on kellegil infot kuidas seda asja kontrollida? Autodata annab ainult v??rtused ning pinid mis peavad auto poolt ?hulugejasse tulema, kuid mis peaks sealt v?lja tulema, seda ei leia kuskilt (selline info iseenesest olemas peaks olema sest oma sellist infot oma teise masina audi S2 kohta).
Ehk siis kellel on miski repair manual v?i asi olemas... v?iks sellekohast infot jagada :)
Edasi viib ökoliikur VW passat 1,9TDI & Audi S2

uno
Veteran
Telefon: 53331514
Auto: Liiga palju autosid vist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas uno »

Minu teada n?ed ?hulugeja tegevust ainult arvutsit, v?hemalt minul sai s?iduajal kontrollitud seda ja ?hulugeja pani prasjagu pada. Vahetasin ?hulugeja ?ra 1500 eeq ja n??d s?idab. Vana ?hulugeja pidin Forssi tagasi viima.

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas erkki »

Signaali saad m??ta osillosgraafiga 5V piirkonnas,signaal muutub 0-5V,vastavalt palju ?hku l?bi voolab.T??korras anduril on signaal puhas ja muutub kiiresti koos r?hu muutustega.Signaali otsa saad teada ka proovides,gaasi vajutades peab tekkima j?rsk piik ekraanile.
Saare elanik

ranz2
Huviline
Kontakt:

Kaabel ka jah olemas, aga sealt sellist v??rtust hetkel ei leidnud kuskohast ?hulugeja infot saaks.
Ossiga v?iks jah asja kontrollida kas signaal on puhas ning muutub ?ieti, kuid kas on kellegil n?itu palju peaks ta olema t?hik?igul t??dates nt?

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas erkki »

T?hik?igul v?iks olla ~1V,p??rdeid andes v?iks t?usta 4-5V
Saare elanik

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

Igaljuhul mul kah huvi asja vastu kuna mu l kah kuidagi uimane ja kulu pole nagu s?idustiiliga seotud :(
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

ranz2
Huviline
Kontakt:

Ei ?nnestu asja siiski ossiga m??ta, pistik on tagantpoolt niiskuskindlate punnidega kaetud ja kaablit l?igata ei tahaks.
Sai siis uuesti kaabel j?rgi pandud ning vag-com-iga asja uuritud. Miski jama n??d sellega kah veel. Kui auto seisab s??de sees on ligip??s ilusti olemas, nii kui t??le paned hakkab streikima, muidu leidsin ?lesse ?ige rea mida kontrollima ja j?lgima pean. Eks testin miski teine p?ev, v?i teise arvuti taga uuesti.

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

mhhh arvan, et see teine masin millega seda v?rreldi oli minu masin.
ja ma andsin Laurile ka soovituse, et v?ta selle ?hulugeja pistik tagant ?ra ja proovi kas muutub midagi minekus.
kas seda oled proovinud?
ja kui oled siis kas muutus midagi?
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

ranz2
Huviline
Kontakt:

See on proovitud jah, kui selle tagant v?tan ei liigu see masin ?le?ldse ning kumpuutris jooksis k?tusekulu ikka m?nusalt ?lesse.
Nii see testimine siiski mulle midagi ei anna. Ilma ?hulugejata vs ?hulugejaga on loomulikult vahe olemas, kuid kui ?hulugeja valetab n?ite natukene siis seda ma ikka ei tea. Mul on vaja saada kuidagi arvutiga ligi kui masin t??tab ning lugeda rida milles need ?hulugeja n?idud on, sealt saan ma teada kas ta valetab v?i mitte.

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

mul see n?dal on ingel [VW Bot: "Keel korda!"] kiire muidu v?iks ju andmeid v?rrelda minu masinaga
aga j?rgmine n?dal oleks juba parem

[Muudetud: 27-5-2008 Vader]
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

Vasta

Mine “Elektroonika”