Pole p?ris sama teema aga siiski ?ks k?simus - kui kondi sisse l?litan, ilmub salongi vastik kopitamise hais... Salongifiltri puhastasin ?ra. Kui niisama ilma kondita puhur huugama ajada, pole haisu. Millest selline probleem tuleb?
Algselt postitas: dunloper
Eelmisel autol mul t?ideti teeninduses ja l?ks maksma 600.- koos lekete kontrolli ja pumba hooldusega.
Kas keegi teab P?rnu konditsioneerit?itja numbrit?? V?i kus ta asub?
Aaves hakatakse ka sellega tegelema, H?rma kaubahoovis. V?ib olla juba teevadki.
Selge:) L?hen uurin.
J?nesseljas( sauga alevikust edasi) t?idab ?ks meed kliimasid, selline v?ga rahulik ja lahe vanamees. mul parandas voyageril kliima pumba, lekked, ja k?ik muu jama, ning kokku l?ks maksma 700 eeku.
Mis s?mtonid climatronicul kui vajab t?itmist?
Cliima vent k?ib ringi vahelduva eduga, v?i on seal midagi muud?
Ooh kui segane loodame et m?ni saab aru.
Algselt postitas: niinekas
Mis s?mtonid climatronicul kui vajab t?itmist?
Cliima vent k?ib ringi vahelduva eduga, v?i on seal midagi muud?
Ooh kui segane loodame et m?ni saab aru.
/niinekas/
Esimene s?mptom on vast see et soojal ilmal ei suuda salongi jahedaks k?tta.
Mingil ajal peaks hakkama ka n?idikutabloo vilkuma, kui survet enam s?steemis ?lesse ei tule.
Nii kliima oli t?hi, t?ideti ?ra aga ikka on jama sees.
Nimelt 3 Passatil k?ib vent koguaeg kui AUTO vajutada ja 2 ei k?i vent, vaid k?ib vahelduva eduga.
N??d proovin selgeks saada kuidas on ?ige!
Vw keskusest sain teada et jama on ikka sees, vent peaks ikka t??tama kui on AUTO reziimis! Eks n??d siis rahakott puuga selga ja teenindusse! :D
/niinekas/
Ma arvan et sul vendil ?ks kiirusaste l?bi polenud. aitab vendi vahetamine:P
Vw keskusest sain teada et jama on ikka sees, vent peaks ikka t??tama kui on AUTO reziimis! Eks n??d siis rahakott puuga selga ja teenindusse! :D
/niinekas/
Ma arvan et sul vendil ?ks kiirusaste l?bi polenud. aitab vendi vahetamine:P
Sul oli ?igus et ?ks aste l?bi p?lenud, kuid mitte vendil vaid takistusel.
T?nud pretty393 taksonduse ja jrrr`ile kes mind varuosaga v?ljaspool t??aega kostitas!
k?isin t?na kliimat t?itmas. kui auto sain k?tte siis ?eldi et kompressorit nemad t??le ei saanud. soovitasid esindusse minna. kuid praegu pole raha et saksa autosse minna. seega oskab ehk keegi soovitada head kliima remondi t??koda. autoks on golf 4:(
T?hetorni tekkis kuu aja eest ?ks kliimaga tegelev punker. Aadress T?hetorni 21,
t?pselt ES-Racingu k?rval. Kahjuks ei oska t?? kvaliteedi kohta midagi ?elda
Algselt postitas: su5i
sul t?en?oliselt vaja konditsioneeri radiaatorit desinfitseerida st. puhastada. Selle jaoks on olemas "spray"-t??pi pudelites vedelikke.